Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: Ο πατέρας της Καρολάιν μίλησε στον Guardian «για τελευταία φορά»

Γλυκά Νερά: Ο πατέρας της Καρολάιν μίλησε στον Guardian «για τελευταία φορά»

Στις Φιλιππίνες θα μεγαλώσει η μικρή Λυδία, η κόρη της Καρολάιν και του πιλότου από τα Γλυκά Νερά, δηλώνει ο πατέρας της δολοφονημένης 20χρονης από τον πιλότο, αφού η εγγονή του βρίσκεται ήδη εκεί με τη γιαγιά της, «μακριά από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο».

Μιλώντας στον Guardian «για τελευταία φορά», περίπου 2,5 χρόνια μετά τη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά, ο Ντέιβιντ Κράουτς τονίζει ότι η απόλυτη προτεραιότητά του είναι η ανατροφή της μικρής Λυδίας, που «πλέον ζει χωρίς» κανέναν από τους δύο γονείς της.

«Το μόνο μου καθήκον τώρα είναι να φροντίσω την κόρη της, τη Λυδία, η οποία είναι τώρα χωρίς μητέρα και πατέρα, και να διασφαλίσω ότι θα ανατραφεί όπως θα την είχε αναθρέψει η μητέρα της», δήλωσε ο πατέρας της Καρολάιν για την 3χρονη πλέον εγγονή του και συμπλήρωσε:

«Αυτό μπορώ να το κάνω μόνο στις Φιλιππίνες, μακριά από την κακοήθη παρουσία του πατέρα της και των παππούδων της (από τη μεριά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου)». Υπενθυμίζεται ότι, πριν λίγες ημέρες, ο πατέρας της Καρολάιν επιβεβαίωσε το πωλητήριο που έβαλαν στο σπίτι τους στην Αλόννησο.

Πριν από λίγες εβδομάδες, επίσης, η οικογένεια της Καρολάιν κέρδισε την αποκλειστική κηδεμονία της μικρής Λυδίας και δεν επηρεάστηκε από τη δικαστική προσφυγή που είχαν καταθέσει οι γονείς του δολοφόνου της κόρης τους, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημά του τον Μάιο του 2021.

«Δυστυχώς η μητέρα του εξακολουθεί να μην πιστεύει ότι σκότωσε την Καρολάιν», δήλωσε στον Guardian ο πατέρας της Καρολάιν και εξήγησε ότι είναι ζωτικής σημασίας η μικρή Λυδία να μείνει μακριά από τον πατέρα της, διότι θα έρθει η ημέρα που θα πρέπει να της πει την αλήθεια, ότι σκότωσε τη μητέρα της.

Παράλληλα, ο κ. Κράουτς είπε ότι «με μεγάλη θλίψη» πουλά το σπίτι του στην Αλόννησο, εκεί όπου μεγάλωσε η Καρολάιν. Λόγω των αναμνήσεων που είχε μαζί της εκεί, «τον κράτησαν όλες αυτές τις εβδομάδες και τους μήνες μετά τον θάνατό της».

«Είναι το σπίτι στο οποίο έφερα την Καρολάιν όταν ήταν μωρό», είπε ο πατέρας της. «Εκεί έμαθε να περπατάει, να κάνει ποδήλατο και τελικά να μεγαλώνει και να γίνεται μια όμορφη και ταλαντούχα νεαρή γυναίκα».

«Η σύζυγος του, η Σούζαν, έχει ήδη μετακομίσει με τη Λυδία στη Μανίλα, όπου το κοριτσάκι μεγαλώνει με τα ξαδέλφια της ενώ η σορός της Καρολάιν θα εκταφεί και θα μεταφερθεί επίσης, στις Φιλιππίνες, όντας η τελευταία πράξη του δράματος» καταλήγει το δημοσίευμα του Guardian.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις