Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: Ο πατέρας της Καρολάιν στη μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – «Δεν είναι μόνο δολοφόνος αλλά ψεύτης και κλέφτης»

Γλυκά Νερά: Ο πατέρας της Καρολάιν στη μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – «Δεν είναι μόνο δολοφόνος αλλά ψεύτης και κλέφτης»

Στο πλημμυρισμένο νοσοκομείο του Βόλου φιλοξενείται προσωρινά λόγω της κακοκαιρίας Elias ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, που δολοφονήθηκε από τον πιλότο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Ο Ντέιβιντ Κράουτς δίνει τη δική του απάντηση για το έγκλημα που είχε συγκλονίσει τότε τη χώρα στα Γλυκά Νερά.

Ο πατέρας της Καρολάιν, μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, αναφέρεται στην επικοινωνία που έχει με την οικογένεια του δολοφόνου της κόρης του, του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αλλά και στην εγγονή του, τη μικρή Λυδία, η οποία παραμένει στις Φιλιππίνες.

Από τον πλημμυρισμένο Βόλο, ο Ντέιβιντ Κράουτς σχολιάζει και τη σημερινή (σ.σ. 28.09.2023) αγόρευση – καταπέλτη του εισαγγελέα κατά του πιλότου για το κίνητρο της δολοφονίας της Καρολάιν.

«Είμαι χωρίς διαδίκτυο από τη μεγάλη καταιγίδα που ξέσπασε πριν από τρεις εβδομάδες. Δεν μπόρεσα να διαβάσω τα email μου. Τώρα φτάνουμε στο τέλος μιας άλλης βίαιης καταιγίδας.

»Την τελευταία φορά που μίλησα με τη μητέρα του Μπάμπη, της πρότεινα να μεταβιβάσει την εξοχική τους κατοικία στην Αλόννησο στην εγγονή μου τη Λυδία, ως αντάλλαγμα για τα 70.000 ευρώ που έκλεψε ο γιος της από την κόρη μου. Αυτά ήταν χρήματα που δώσαμε η Σούζαν και εγώ στην Καρολάιν για να αγοράσει γη για να χτίσει ένα σπίτι.

»Η γη αγοράστηκε αλλά καταχωρήθηκε μόνο στο όνομα του δολοφόνου. Τι είπα στη μητέρα του δολοφόνου; ”Ο γιος σου δεν είναι μόνο δολοφόνος και ψεύτης, αλλά είναι και κλέφτης”. Δεν εντυπωσιάστηκε πολύ. Αυτό είναι το τέλος της γραμμής για την οικογένειά τους, ο μικρός μου θησαυρός θα πάρει το όνομα της μητέρας της και δε θα έχει άλλη επαφή με τους γονείς του».

«Είμαι βέβαιος ότι η ποινή του δικαστηρίου θα επικυρωθεί»

Για την εισαγγελική πρόταση, ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν αναφέρει:

«Διάβασα τη σημερινή εισαγγελική πρόταση και καταδικάζει πραγματικά τον Αναγνωστόπουλο. Είμαι βέβαιος ότι η αρχική ποινή του δικαστηρίου θα επικυρωθεί. Μερικά καλά νέα. Η Λυδία έχει λάβει τη Φιλιππινέζικη υπηκοότητα. Τίποτα δεν μπορεί να την απομακρύνει από τις Φιλιππίνες τώρα».

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις