Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Γλυκά Νερά – Πατέρας της Κάρολαϊν: «Θα έσπαγα το κεφάλι του Μπάμπη και θα δεχόμουν τις συνέπειες»

Γλυκά Νερά – Πατέρας της Κάρολαϊν: «Θα έσπαγα το κεφάλι του Μπάμπη και θα δεχόμουν τις συνέπειες»

Οργή. Αυτό είναι το συναίσθημα που μπορεί να περιγράψει τα όσα αισθάνεται ο πατέρας της 20χρονης Κάρολαϊν αφού έμαθε ότι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της κόρης του στα Γλυκά Νερά ήταν τελικά ο γαμπρός του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. 

Για τα όσα βιώνουν μετά τον χαμό της κόρης τους και τις αποκαλύψεις γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, μίλησε στην βρετανική εφημερίδα SUN o πατέρας της άτυχης Κάρολαϊν, Ντέιβιντ Κράουτς. Ο 32χρονος πιλότος επί 37 ολόκληρες μέρες έπαιζε τον τεθλιμμένο σύζυγο και το θύμα μιας βίας ληστείας, επιχειρώντας πολύ μεθοδευμένα να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών, την κοινή γνώμη που είχε συγκλονιστεί, ακόμα και τους γονείς της άτυχης Κάρολαϊν. 

«Όταν έμαθα αργότερα όλες τις λεπτομέρειες μετάνιωσα που δεν τα ήξερα νωρίτερα όταν ήταν εδώ (σ.σ. στην Αλόννησο). Θα του έσπαγα το κεφάλι και ευχαρίστως θα δεχόμουν τις συνέπειες της πράξης μου», λέει ο 78χρονος Ντέιβιντ Κράουτς, μιλώντας στην SUN.

Σημείωσε δε ότι η σύζυγός του, Σούζαν, και ο ίδιος πληροφορήθηκαν για τον θάνατο της Καρολάιν στις 11 Μαΐου από γείτονες στην Αλόννησο. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να με γράπωσε από το στήθος και να μου ξερίζωσε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη ημέρα στη ζωή μου» λέει στη SUN.

Mιλώντας για την πιθανότητα ο συζυγοκτόνος να εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες, ο ίδιος δήλωσε στην SUN ότι «Δεν μπορώ να το αποκλείσω. Η κόρη μου ήταν ένα άτομο που ήθελε τη δικαιοσύνη, ήθελε τα πράγματα να είναι σωστά».

Σχολιάζοντας, δε, την απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων να αποδώσει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, της κόρης της 20χρονης, στον ίδιο και τη γυναίκα του, ο Ντέιβιντ Κράουτς είπε ότι «όλο το νησί ήταν στο πλευρό μας στην προσπάθειά μας να πάρουμε την πλήρη επιμέλεια της Λυδίας».

Με πληροφορίες από The SUN

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις