Σάββατο, 25 Μαΐ
25oC Αθήνα

Γουδί: Συνωστισμός σε γλέντι με 2.000 άτομα! “Ο φακός τους έδειχνε παραπάνω” λέει ο διοργανωτής (Βίντεο)

Γουδί: Συνωστισμός σε γλέντι με 2.000 άτομα! “Ο φακός τους έδειχνε παραπάνω” λέει ο διοργανωτής (Βίντεο)

Ο κορονοϊός συνεχίζει να βρίσκεται στη χώρα, οι εκκλήσεις για τήρηση των μέτρων είναι συνεχείς, αλλά κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα. Απόδειξη οι εικόνες από γλέντι στο Γουδί, όπου συγκεντρώθηκαν πάνω από 2.000 άτομα…

Τα τραπέζια γέμισαν από νωρίς και ο κόσμος έδειχνε να το απολαμβάνει. Ο ένας δίπλα στον άλλο, χωρίς μάσκες και αποστάσεις ασφαλείας. Εκατοντάδες άτομα χορεύουν στους ρυθμούς της παραδοσιακής μουσικής, σε ένα γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Όλα έγιναν χθες το βράδυ (04-07-2020) στο άλσος ελληνικού στρατού στο Γουδί. Η Γωγώ Τσαμπά ξεσήκωσε τον κόσμο που άρχισε να επιδίδεται σε ξεχωριστές χορευτικές φιγούρες. Κάποιοι όπως φαίνεται στο βίντεο της εκπομπής “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” χόρευαν ακόμα και σε περβάζια παραθύρων.

Ο διοργανωτής του γλεντιού μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και είπε πως κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν πέρασαν αστυνομικοί για έλεγχο. Είπε ότι οι αποστάσεις, όσον αφορά τα τραπέζια τηρήθηκαν κατά γράμμα. “Ο φακός έδειχνε τον κόσμο παραπάνω, δεν ήταν 2.000” είπε ο κύριος Μπίτσικας. “Είχαμε αντισηπτικά και ο κόσμος επιτέλους ξέσκασ唨.

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις