Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Γρίπη: Αυτά τα σχολεία θα είναι κλειστά αύριο Τρίτη

Γρίπη: Αυτά τα σχολεία θα είναι κλειστά αύριο Τρίτη

Η γρίπη μπορεί να υποχωρεί, αλλά κάποια σχολεία εξακολουθούν να έχουν πρόβλημα, καθώς απουσιάζουν πολλοί μαθητές και έτσι θα παραμείνουν και αύριο Τρίτη (04.02.2020) κλειστά.

Καλύτερη είναι η κατάσταση στο θέμα της γρίπης που έχει χτυπήσει τα σχολεία. Ορισμένα, πάντως, αύριο δεν θα λειτουργήσουν προκειμένου να μην γίνει εξάπλωση του ιού.

Στο Δήμο Μεταμόρφωσης κλειστά θα είναι αύριο Τρίτη το 5ο και το 9ο Νηπιαγωγείο Μεταμόρφωσης.

Την Τρίτη (4.02.2020) στη Σύρο δεν θα λειτουργήσουν το Δημοτικό Σχολείο Ποσειδωνίας, το 4ο Νηπιαγωγείο Ερμούπολης, το Νηπιαγωγείο Βάρης, το Νηπιαγωγείο Ποσειδωνίας, το 2ο Νηπιαγωγείο Ερμούπολης και το Νηπιαγωγείο Μάννα. Να σημειωθεί ότι το 2ο Νηπιαγωγείο Ερμούπολης και το Νηπιαγωγείο Μάννα θα είναι κλειστά και την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου.

Τη διακοπή των μαθημάτων του Νηπιαγωγείου Αγίας Θέκλης και των 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Ληξουρίου για δύο ημέρες (Τρίτη και Τετάρτης), λόγω της έξαρσης του ιού της γρίπης, αποφάσισε ο δήμαρχος Ληξουρίου Γεώργιος Κατσιβέλης

Κλειστά, εξάλλου, θα παραμείνουν την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου και την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Καμπής στην Άρτα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις