Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Την άφησε αβοήθητη στον καναπέ και έφυγε

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Την άφησε αβοήθητη στον καναπέ και έφυγε

Νέα στοιχεία έρχονται στο “φως” για την γυναικοκτονία στον Πειραιά και τις κινήσεις του 25χρονου, ο οποίος σκότωσε τη 19χρονη σύντροφο του και παραδόθηκε στις Αρχές. 

Η γυναικοκτονία στον Πειραιά έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου (03.12.2022) μέσα στο σπίτι του 25χρονου, ο οποίος πυροβόλησε θανάσιμα τη 19χρονη σύντροφο του. Σύμφωνα με την αυτοψία στο διαμέρισμα, η νεαρή γυναίκα έφερε τραύμα από όπλο στο ύψος του σαγονιού από το κάτω μέρος. Αναμένεται η κατάθεση του δράστη, που θα δώσει απαντήσεις για τη στιγμή της δολοφονίας, όπως από ποιο σημείο επιτέθηκε στη 19χρονη. Μάλιστα, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να την αιφνιδίασε. 

Ο -αλβανικής καταγωγής- 25χρονος την άφησε αβοήθητη στον καναπέ, σε μία “λίμνη” αίματος, έκρυψε το όπλο του στην κατάψυξη και έφυγε από το σπίτι. Άλλο ένα ερώτημα που προκύπτει, είναι ο λόγος που προέβη σε αυτήν την κίνηση, καθώς μετά παρουσιάστηκε αυτοβούλως τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στο Α.Τ. του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά και παραδόθηκε στους αστυνομικούς λέγοντας ότι σκότωσε την -επίσης αλβανικής καταγωγής- 19χρονη σύντροφο του.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο 25χρονος είχε αγοράσει το όπλο παράνομα από Ρουμάνους, πριν από ένα χρόνο. Ο ίδιος μέχρι στιγμής δεν έχει εξηγήσει το λόγο που οπλοφορούσε. Το όπλο θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλες επιθέσεις. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις