Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η ανακοίνωση της REVOIL για την έκρηξη στα γραφεία της στη Βάρη

Η ανακοίνωση της REVOIL για την έκρηξη στα γραφεία της στη Βάρη

Εμπιστοσύνη στις αρχές για την διαλεύκανση της επίθεσης στα κεντρικά γραφεία της στη Βάρη, το βράδυ του Σαββάτου (24.07.2021). εκφράζει με ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: «Σε συνέχεια της εμπρηστικής επίθεσης που έλαβε χώρα χτες βράδυ στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας REVOIL, καταδικάζουμε δημόσια κάθε μορφή βίας και δηλώνουμε ότι έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στις αρμόδιες αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Τέτοιες άνανδρες ενέργειες δεν μας τρομοκρατούν και πάνω απ’ όλα δεν συνάδουν με τον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας μας. Δηλώνουμε ότι θα συνδράμουμε τα μέγιστα προς τις δημόσιες αρχές για την ανεύρεση των υπαιτίων».

Η έκρηξη σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (24/7) στα γραφεία της γνωστής πετρελαϊκής εταιρείας, στο Χέρωμα Βάρης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο φύλακας που βρισκόταν στην είσοδο.

Σύμφωνα ρεπορτάζ του newsit.gr, η έκρηξη ακούστηκε σε Βάρκιζα και Βουλιαγμένη, ενώ κάποιοι είδαν και μια λάμψη. Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι ο κρότος ήταν πολύ δυνατός και στην αρχή νόμιζαν ότι πρόκειται για σεισμό. «Ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος, τραντάχτηκαν τα σπίτια και ήρθαμε με την Πολιτική Προστασία να δούμε. Κάποιος εκρηκτικός μηχανισμός» δήλωσε στο newsit.gr η Δήμητρα Σουτόγλου, Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Σοβαρές υλικές ζημιές υπάρχουν εντός και εκτός του κτιρίου της πετρελαϊκής εταιρείας, αλλά και σε καταστήματα στην περιοχή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις