Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η ασφαλιστική που κάνει το κόκκινο… στάση ζωής

Η ασφαλιστική που κάνει το κόκκινο… στάση ζωής

Όσα δεν φέρνει ο χρόνος, τα φέρνει η στιγμή… έτσι δεν λένε;

Σαν τις στιγμές που ενώ περπατάτε αμέριμνοι, είσαστε στη δουλειά σας ή κάνετε οτιδήποτε άλλο σε μια φυσιολογική για εσάς καθημερινότητα, χτυπάει το τηλέφωνο και τα νέα από την άλλη άκρη της γραμμής δεν είναι καλά. Κάποιος φίλος, γνωστός, συγγενής που θα χρειαστεί εκτάκτως ιατρική περίθαλψη ή ίσως έχει μείνει με το αυτοκίνητό του ή ακόμα συνέβη μια αναποδιά στην επιχείρησή του και σας καλεί πρώτο εσάς για να του πείτε τι να κάνει. Πού να απευθυνθεί ή έστω να ακούσει μια γνώριμη φωνή στο ακουστικό να τον καθησυχάζει. Να του επιβεβαιώσει ότι όλα θα πάνε καλά.

Τέτοιες στιγμές δεν συμβαίνουν μόνο σε φίλους και γνωστούς. Συμβαίνουν και σε εμάς. Και όσο παρήγορη κι αν είναι η υποστήριξη και η συμπαράσταση των αγαπημένων μας προσώπων δεν μπορεί να αντικαταστήσει την προστασία και τη φροντίδα μιας ασφαλιστικής εταιρείας. Αρκεί να έχετε κάνει τη σωστή επιλογή για εσάς.

Αυτή η επιλογή, σήμερα, είναι η Generali Ασφαλιστική.

Πιστή στις αξίες που την ακολουθούν εδώ και 135 χρόνια, η Generali υπηρετεί με πάθος εκατομμύρια ασφαλισμένους σε όλο τον κόσμο. Στέκεται ακοίμητος φρουρός στο πλευρό τους, προσέχει τις ζωές, τα υπάρχοντα, όλα όσα έχουν αξία για εκείνους. Και το κυριότερο, είναι μια εταιρεία που εξελίσσεται μαζί με τις ζωές σας και επιδιώκει να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά. Και πιο συγκεκριμένα τις καθορίζει!

Αυτό άλλωστε δηλώνει και με την πρόσφατη επικοινωνία της Reditude (Red Attitude), που σίγουρα έχετε πετύχει στους τηλεοπτικούς σας δέκτες. H φιλοσοφία της Generali εκφράζεται μέσα από το κόκκινο χρώμα της που χρόνια τώρα αποτελεί την ξεχωριστή υπογραφή της. Κόκκινο όπως το πάθος της για να βρίσκει πάντα νέες λύσεις για τους ασφαλισμένους. Όπως η δημιουργικότητά της για να προσφέρει παροχές με άμεσο και απλό τρόπο. Και όπως η ενσυναίσθηση με την οποία αντιμετωπίζει όλους όσους την εμπιστεύονται. Κόκκινο, λοιπόν, όχι απλά ως χρώμα. Αλλά ως στάση ζωής.

Υγεία, σπίτι, αυτοκίνητο, επιχείρηση όλα κάτω από την ομπρέλα του Generali Caring Insurance Ecosystem

Το κόκκινο της Generali έρχεται να συμπληρώσει το παζλ της νέας φιλοσοφίας της που έχει εγκαινιάσει εδώ και ένα χρόνο. Το Generali Caring Insurance Ecosystem. Ένα νέο μοντέλο λειτουργίας της ασφάλισης που αντιμετωπίζει ολιστικά κάθε πτυχή της ζωής του εκάστοτε ασφαλισμένου με ευέλικτες λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες του και με σύμμαχο την τεχνολογία για να του παρέχει όχι μόνο προστασία αλλά φροντίδα και υποστήριξη σε κάθε του βήμα με καινοτόμα εργαλεία και εφαρμογές που ξεφεύγουν από τα όρια της παραδοσιακής ασφάλισης.

Φροντίδα για τον άνθρωπο δεν σημαίνει, όμως μόνο φροντίδα για τους ασφαλισμένους. Σημαίνει φροντίδα και για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Γι’ αυτό το Generali Caring Insurance Ecosystem προσφέρει και σε αυτούς έξυπνα και ψηφιακά εργαλεία διαχείρισης για να μπορούν να ανταπεξέρχονται ανά πάσα στιγμή στα αιτήματα των πελατών τους και να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι επικοινωνίας στις διεκδικήσεις τους.

Τεχνολογία με έμφαση στην ανθρώπινη επικοινωνία και επαφή. Αυτό πρεσβεύει η Generali όπου με τον άνθρωπο πάντα στο επίκεντρο πλαισιώνει πλέον όλα τις τα ασφαλιστικά προγράμματα με τα εργαλεία εκείνα που θα τον υποστηρίξουν με το πάτημα ενός κουμπιού ανά πάσα ώρα και στιγμή, όπου κι αν βρίσκεται. Και πώς το πετυχαίνει αυτό;

Εφαρμογές και ψηφιακά εργαλεία γίνονται οι σύμμαχοί μας για μια καλύτερη ζωή!

Όλα τα ασφαλιστικά προγράμματα της Generali συνοδεύονται και από έξυπνα ψηφιακά εργαλεία για εξατομικευμένες παροχές και συμβουλές.

Πάρτε για παράδειγμα το Life On. Το νέο Οικοσύστημα Υγείας της Generali. Το οποίο, όχι μόνο διαμορφώνετε μόνοι σας μέσα από το «do it yourself» εργαλείο στο site της Generali αλλά σας δίνει πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως:

  • My e-Doctor για τηλεσυνεδρίες με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και μια πρώτη εκτίμηση των συμπτωμάτων σας
  • Μy e-Gym για να διαμορφώσετε μόνοι σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία video το δικό σας πρόγραμμα γυμναστικής, να παρακολουθήσετε live gym sessions και πάντα με την καθοδήγηση προπονητών των Holmes Place
  • My Health IQ όπου έχετε στο κινητό σας έναν life coach για να καταγράφετε τις καθημερινές σας συνήθειες σε διατροφή, φυσική δραστηριότητα, διάθεση, να διαμορφώνετε το προσωπικό σας σκορ υγείας και να λαμβάνετε tips για να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας
  • Συνεργασία με διαιτολόγους & διατροφολόγους της Affidea για να σας καταρτίσουν το δικό σας πλάνο διατροφής
  • Και πρόσβαση στους ειδικούς ψυχικής υγείας της Melapus

Αν πάλι, επιλέξετε το πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Speed, πέρα των ευέλικτων λύσεων που μπορείτε να επιλέξετε πάνω στις ανάγκες σας, έχετε στη διάθεσή σας τα:

  • MyDrive. Μια εφαρμογή που καταγράφει την οδηγική σας συμπεριφορά, δίνοντάς σας tips ασφαλούς οδήγησης και σας επιβραβεύει με προνόμια και εκπτώσεις στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου σας
  • Road Assistance. Οδική βοήθεια σε real time από το κινητό σας με δυνατότητα παρακολούθησης της πορείας του οδηγού μέχρι να φτάσει σε εσάς

Όπως βλέπετε η Generali έχει φροντίσει όλες οι υπηρεσίες και παροχές των καλύψεών σας να διασυνδέονται και να αλληλεπιδρούν από ένα ενιαίο σημείο πρόσβασης. Το κινητό, το tablet σας ή και τον υπολογιστή σας. Γι’ αυτό και όλα τα ψηφιακά εργαλεία αλλά και η διαχείριση των καλύψεων σας τελικά συναντώνται στην επιτομή των εφαρμογών της Generali. To My Generali!

MyGenerali: Ασφάλεια σε κάθε σας βήμα!

Πάρτε τον έλεγχο της ασφάλισης στα χέρια σας έχοντας στη διάθεσή σας το My Generali και μέσα από μία μόνο εφαρμογή διαχειριστείτε όλα όσα αφορούν τις παροχές και υπηρεσίες των προγραμμάτων σας.

  • Ενημερωθείτε ανά πάσα στιγμή για το πρόγραμμά σας και αποθηκεύστε τα έγγραφα που σας αφορούν.
  • Κλείστε ραντεβού με γιατρό, πραγματοποιήστε την αναγγελία της νοσηλείας σας και καταγράψτε τη ζημιά του οχήματός σας online.
  • Δημιουργήστε ένα νέο αίτημα και παρακολουθήστε την πορεία του από την υποβολή μέχρι την ολοκλήρωσή του.
  • Κλείστε online ραντεβού με γιατρό, διαγνωστικό κέντρο ή check up, σε μέρες και ώρες της επιλογής σας
  • Στείλτε αίτημα προέγκρισης ή αναγγελίας νοσηλείας
  • Υποβάλετε ιατρικά έξοδα
  • Καταγράψτε τη ζημιά του οχήματός σας με video κλήση
  • Καλέστε έκτακτη βοήθεια όπου κι αν βρίσκεστε είτε για θέμα υγείας, είτε αυτοκινήτου
  • Πραγματοποιήστε τις πληρωμές σας online ή επιλέξτε τον κατάλληλο για εσάς τρόπο εξόφλησης
  • Επικοινωνήστε με τον ασφαλιστικό σύμβουλο άμεσα και εύκολα

Γιατί τελικά η ασφάλιση δεν είναι θέμα τύχης, είναι θέμα επιλογής

Την επόμενη, λοιπόν, φορά που θα χτυπήσει το τηλέφωνό σας για να γίνετε δέκτης κακών μαντάτων, θα ξέρετε πώς να καθοδηγήσετε σωστά το αγαπημένο σας πρόσωπο. Στην Generali. Εσείς, πάλι, δεν θα χρειαστεί καν να πάρετε τηλέφωνο. Θα ‘χετε όλη την υποστήριξη που θα χρειαστείτε με το πάτημα ενός κουμπιού από το κινητό σας!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις