Συμβαίνει τώρα:
Ελλάδα

Η ΕΛΑΣ συνέλαβε συμμορία που έκανε ντελίβερι ναρκωτικών – Είχαν κάνει 800 συναλλαγές στην Αττική

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στη φάκα της ΕΛΑΣ έπεσε συμμορία που έκανε… ντελίβερι ναρκωτικών και φέρεται να είχε… παραδώσει τουλάχιστον 800 παραγγελίες σε «πελάτες» της.

Η ΕΛΑΣ πέτυχε σημαντικό πλήγμα στην διακίνηση ναρκωτικών, καθώς συνέλαβε μέλη συμμορίας που διοχέτευε κοκαΐνη και άλλες ναρκωτικές ουσίες στην Αττική, παρέχοντας στους «πελάτες» τους υπηρεσίες παράδοσης όλο το 24ωρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ αρχηγός της συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών φέρεται να ήταν ο επονομαζόμενος «Βίμης». Ο λόγος για έναν γνωστό στις αρχές, Αλβανό κακοποιό, ο οποίος δεν έχει συλληφθεί ως τώρα και αναζητείται από την ΕΛΑΣ.

Η Δίωξη Ναρκωτικών, έχει συλλάβει πέντε μέλη της συμμορίας και αναζητεί ακόμη πέντε άτομα, που φέρονται είχαν συμμετοχή στο κύκλωμα. Οι συλλήψεις έγιναν μετά από έφοδο σε διαμερίσματα στον Ταύρο και στον Πειραιά. Στα σπίτια  η ΕΛΑΣ βρήκε και κατάσχεσε ποσότητες κοκαΐνης και χρήματα. Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται και κάποιες ιδιόχειρες σημειώσεις που βρέθηκαν, ενώ εξετάζονται και τα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκομένων.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, η συμμορία των εμπόρων ναρκωτικών έκανε… ντελίβερι όλο το 24ωρο στο κέντρο της Αθήνας και στην περιοχή της Καλλιθέας.

Οι αστυνομικές αρχές μπόρεσαν να ταυτοποιήσουν τουλάχιστον 800 συναλλαγές ναρκωτικών μόνο το χρονικό διάστημα το οποίο παρακολουθούσαν τη συμμορία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένοχοι και οι 4 κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 19χρονου σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής
Η εισαγγελέας στο σκεπτικό της απόφασής της ανέφερε ότι το Crazy Dance βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης και εκτεταμένης διάβρωσης που το καθιστούσε συνολικά επικίνδυνο και ουσιαστικά ακατάλληλο για λειτουργία
Το λούνα παρκ στη Χαλκιδική όπου έγινε το τραγικό δυστύχημα