Σάββατο, 24 Φεβ.
13oC Αθήνα

Η Ευγενία Λουπάκη φεύγει από το ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», αφήνοντας αιχμές

Η Ευγενία Λουπάκη φεύγει από το ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», αφήνοντας αιχμές
Eurokinissi - Φωτογραφία αρχείου

Η επί 19 χρόνια ραδιοφωνική παραγωγός, Ευγενία Λουπάκη, του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» αποχωρεί από τον σταθμό, έπειτα από το σάλο που δημιουργήθηκε, με μια αιχμηρή ανάρτηση.

Σημειώνεται πως πριν λίγες μέρες η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός του σταθμού «Στο Κόκκινο» βρέθηκε στο επίκεντρο σφοδρών αντιδράσεων, καθώς έκανε στο Facebook ένα σχόλιο σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη και τη σκυλίτσα του Φάρλεϊ, που πολλοί εξέλαβαν ως fake news, ζητώντας την απόλυσή της.

Η νέα ανάρτηση της Ευγενίας Λουπάκη αναφέρει πως φεύγει από τον ραδιοφωνικό σταθμό και σημειώνει χαρακτηριστικά πως: 

«Στην Γ’ γυμνασίου μέσα στη μαύρη Χούντα, έσκισα το βιβλίο των Θρησκευτικών και σκόρπισα τα κομματάκια του στο διάδρομο. Όταν το πήρε χαμπάρι ο χουντικός καθηγητής μας, έγινε της τρελλής όπως καταλαβαίνετε. Εισέπραξα μια πενταήμερη αποβολή και διαγωγή κοσμία, ενώ στο ενδεικτικό μου ο βαθμός ήταν 18,6. Η αδελφή μου Georgia Loupaki-Patriarchi τα θυμάται καλά.

Επειδή διαβάζω πολλά πανομοιότυπα δημοσιεύματα που εκθέτουν κάθε είδους ανεξάρτητη λειτουργία του σταθμού, δηλώνω ότι κανένα δεν έχει εμένα ως πηγή. Δεν έχω μιλήσει σε κανέναν. Σε κανέναν απολύτως.

Αλλά τώρα θα μιλήσω σε σας, πολύ σύντομα μετά από δύο πολύ άσχημες νύχτες. Το μοναδικό κόμμα μου είναι η Αριστερά, το σπίτι και η οικογένειά μου ήταν το Κόκκινο.

Είναι αβάσταχτο προς το παρόν, αλλά θα θυμηθώ ως αυθεντική Κρητικιά τον Καζαντζάκη “Θε μου μη μου δώσεις όσα μπορώ ν’ αντέξω”

Θα το αντέξω λοιπόν, δεν θα επιτρέψω ακρωτηριασμό της αξιοπρέπειάς μου, που τη διαφύλαξα σαράντα πέντε χρόνια στη δημοσιογραφία, από τα οποία τα δεκαεννιά στο Κόκκινο.

Εκφράζω την αγάπη και τη συμπαράστασή μου στους συναδέλφους μου που αγωνίζονται για ανατροπή αυτής της προσβλητικής απόφασης, τους ευχαριστώ και θα είμαι στο πλευρό τους, διότι δεν αφορά μόνο εμένα.

Εκφράζω την βαθιά ευγνωμοσύνη μου στους ακροατές και τις αγαπημένες μου ακροάτριες. Θα μου λείψετε πολύ.»

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις