Ελλάδα

Η φωτογραφία του δακρυσμένου εύζωνα κάνει τον γύρο του κόσμου!

Viral έχει γίνει η φωτογραφία του δακρυσμένου εύζωνα που συγκίνησε τους ομογενείς της Αυστραλίας, στην Αδελαΐδα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύει η ιστοσελίδα neoskosmos.com, ο Κωνσταντίνος Λούσιας, μέλος της Προεδρικής Φρουράς, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όταν, ο επίσκοπος Δορυλαίου κ. Νίκανδρος, μίλησε μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, για την Ελλάδα και τις δύσκολες ώρες που περνάει.

“Η ένταση και η αγάπη του κόσμου που ένιωσα να με πλημμυρίζει εκείνη τη στιγμή σε συνδυασμό με το πάθος των λόγων του Επισκόπου που μιλούσε με τόση αγάπη για την Ελλάδα και τους εύζωνες, κορύφωσαν την συγκίνησή μου. Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου”, είπε ο 25χρονος σε συνέντευξή του στον “Νέο Κόσμο”.
Ο Κωνσταντίνος Λούσιας κατάγεται από την Γαβριά, ένα μικρό χωριό στην Άρτα, και αποφάσισε να ακολουθήσει το συγκεκριμένο μονοπάτι σε ηλικία μόλις εννέα χρόνων.
“Πήγαινα στην Τετάρτη δημοτικού όταν οι γονείς μου με έφεραν στην Αθήνα και τη στιγμή που βρεθήκαμε στην Πλατεία Συντάγματος και είδα τους εύζωνες να στέκονται περήφανοι έξω από τη Βουλή των Ελλήνων είπα στην μητέρα μου ότι μια μέρα θα γίνω κι εγώ μέλος της Προεδρικής Φρουράς”.

Πηγή: Neos Kosmos

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου ανοίγει τη βεντάλια των εμπλεκομένων στον θάνατο Μαζωνάκη – Οι συσκευές που «ανοίγουν»
Το χρονικό διάστημα που θα ελεγχθεί θα καθοριστεί από τη Δικαιοσύνη, όμως θεωρείται βέβαιο ότι θα περιλαμβάνει τουλάχιστον το 24ωρο του συμβάντος, ενώ δεν αποκλείεται η άρση να επεκταθεί και σε προηγούμενες ημέρες
Γιώργος Μαζωνάκης 6
Έκρηξη στην Πλάκα: Σβήνουν οι ελπίδες για τους πέντε αγνοούμενους – Σημαντικές ζημιές και σε διπλανά κτίρια
Τα ξημερώματα ανασύρθηκε η σορός μιας γυναίκας - Το βάρος των σωστικών συνεργείων έχει πέσει στα υπνοδωμάτια όπου βρίσκονται στο πίσω μέρος του κτιρίου και εικάζεται ότι οι αγνοούμενοι βρίσκονται εκεί
Έκρηξη στην Πλάκα
23