Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Γεωργία Σακκά είναι η φετινή βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού

Η Γεωργία Σακκά είναι η φετινή βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού

Η Γεωργία Σακκά θα είναι η φετινή «βασίλισσα του πατρινού Καρναβαλιού»  και θα ζήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Η Γεωργία Σακκά είναι χορεύτρια και δασκάλα χορού και μιλησε στην ΕΡΤ για τον τρόπο που κέρδισε τη θέση να είναι η φετινή «βασίλισσα του πατρινού Καρναβαλιού».

 «Ανοίγουν οι αιτήσεις, στέλνεις το βιογραφικό, περνάς από την Επιτροπή μαζί με κάποιες άλλες κοπέλες που έχουν επιλέξει και μετά γίνεται η τελική επιλογή και στο ανακοινώνουν»  τόνισε στην ΕΡΤ.

«Είναι μια μοναδική εμπειρία. Δεν τη ζει εύκολα κάποιος. Και ήμουν αποφασισμένη φέτος ότι θέλω να το κάνω», ήταν τα λόγια της.

Η φετινή βασίλισσα του πατρινού καρναβαλιού έχει αποφοιτήσει από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού ΧορόΧρονος, ενώ έχει παρακολουθήσει πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια. Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε χοροθεατρικές παραστάσεις και χορευτικά δρώμενα, συνεργασία με δημοφιλείς καλλιτέχνες.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Να σημειωθεί ότι από το 1998 έως το 2009 συμμετείχε κάνοντας πρωταθλητισμό στην αγωνιστική ομάδα ρυθμικής γυμναστικής της Γ.Ε. Πάτρας, κατακτώντας το Πρωτάθλημα Νοτιοδυτικής Ελλάδας και 19 μετάλλια σε όλη την Ελλάδα.

Τον Αύγουστο του 2019 συμμετείχε στις τελετές έναρξης και λήξης των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων στην Πάτρα με τον χορογράφο Garry Mardon.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις