Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η γυναίκα που πέταξε την κότα στο Μαξίμου καταγγέλλει ξυλοδαρμό στην Ηρώδου Αττικού (ΦΩΤΟ)

Η γυναίκα που πέταξε την κότα στο Μαξίμου καταγγέλλει ξυλοδαρμό στην Ηρώδου Αττικού (ΦΩΤΟ)

Ξυλοδαρμό από άνδρες της Ασφάλειας στην Ηρώδου του Αττικού καταγγέλλει η Αυγή Βουτσινά.

Η γυναίκα που έγινε γνωστή από τις δημόσιες διαμαρτυρίες της, όταν έκαψε σημαία του ΣΥΡΙΖΑ έξω από τη Βουλή, όταν διέκοψε την ομιλία του Πρωθυπουργού αλλά και όταν πέταξε μια κότα στο προαύλιο του Μαξίμου, προχώρησε σε καταγγελία μέσω facebook.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται στην ανάρτησή της, ενώ κατευθυνόταν για επαγγελματικούς λόγους σε μια καφετέρια στον Εθνικό Κήπο, άτομα της ασφάλειας στην Ηρώδου Αττικού, την έσυραν μέσα στο περιπολικό, την χτύπησαν και την έβρισαν.

Η Αυγή Βουτσινά ανέβασε και μία φωτογραφία στην οποία φαίνονται οι εκδορές στο χέρι της.

«Όταν η διαμαρτυρία γίνεται ποινικό αδίκημα, τότε η ΧΟΥΝΤΑ ΖΕΙ. Περπατούσα στην, απαγορευμένη πλέον για εμένα λόγω του ότι έχω διαμαρτυρηθεί στο παρελθόν, ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ, κατευθυνόμενη σε ένα καφέ στον κήπο για επαγγελματικούς λόγους, και 4 άτομα της ασφάλειας με άρπαξαν, οι δύο με έβριζαν χυδαία και με έσυραν κυριολεκτικά στο περιπολικό. Χωρίς καμία εξήγηση και χωρίς καμία αφορμή. Με χτύπησαν και μου φέρθηκαν όπως θα έπρεπε να φερόμαστε εμείς στο ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που έχουμε στην εξουσία της χώρας. Λυπάμαι γιατί βλέπω ότι η χυδαιότητά τους δεν έχει τέλος και φοβάμαι ότι είμαι κοντά στο να κατανοήσω κι άλλα πράγματα…ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ 2016…!!!!!!» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

 

Όταν η διαμαρτυρία γίνεται ποινικό αδίκημα,τότε η ΧΟΥΝΤΑ ΖΕΙ.Περπατούσα στην ,απαγορευμένη πλέον για εμένα λόγω του ότι …

Posted by Avgi Voutsina on Monday, April 11, 2016

 Λίγο αργότερα ανέβασε φωτογραφία με το χτυπημένο μπράτσο της με τη λεζάντα:

«Αυτό “λεβέντες” θα το βρείτε μπροστά σας…. Να το θυμάστε…!!!»

 

Αυτό “λεβέντες” θα το βρείτε μπροστά σας….Να το θυμάστε…!!!

Posted by Avgi Voutsina on Monday, April 11, 2016

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε