Ελλάδα

Η «κινηματογραφική» επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό των δύο τουριστών στο ρέμα Προμπονά

Άνδρες της ΕΜΑΚ βουτούν στα νερά και με προσοχή προσεγγίζουν τους εγκλωβισμένους

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για δυο νεαρούς τουρίστες οι οποίοι νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (04.04.2025), εγκλωβίστηκαν στο ρέμα Προμπονά στα Πατήσια, αποτέλεσμα της έντονης νεροποντής που σάρωσε την Αθήνα.

Από τη βροχόπτωση, το ρέμα στα Πατήσια «φούσκωσε» με αποτέλεσμα να αποκλειστούν σε σημείο που ήταν αδύνατον να βγουν εξαιτίας των έντονων υδάτων. 

Άμεσα σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα– Για τον απεγκλωβισμό των δυο τουριστών από τη Γαλλία, ένα αγόρι και ένα κορίτσι – στήθηκε μια «κινηματογραφική» επιχείρηση από την ΕΜΑΚ. 

Στο βίντεο, άνδρες της ΕΜΑΚ βουτούν στα νερά και με προσοχή προσεγγίζουν τους εγκλωβισμένους – στα καρέ, φαίνονται οι άνδρες της Ειδικής Μονάδας να κουβαλούν στις πλάτες τους τους δυο νεαρούς. 

Το ζευγάρι των Γάλλων, είναι καλά στην υγεία του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο «φούρνο» η χώρα με νέο κύμα καύσωνα όλη την εβδομάδα - Εκρηκτικό «κοκτέιλ» με αυξημένο κίνδυνο πυρκαγιών
Οι υψηλές θερμοκρασίες που θα ξεπεράσουν τους 37 βαθμούς Κελσίου θα επιμείνουν και τις βραδινές ώρες, με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική ακόμη και μετά την δύση του ηλίου
Καιρός
«Υπάρχουν στοιχεία ότι η μητέρα του Παναγιωτάκη ευθύνεται για τον θάνατό του» λέει ο δικηγόρος της Μουρτζούκου - «Η Ειρήνη βιάστηκε στο σώμα και στην ψυχή»
Η Ειρήνη Μουρτζούκου στο απολογητικό της υπόμνημα το πρωί της Κυριακής, έριξε ξεκάθαρα την ευθύνη στην φίλη της Πόπη, για το θάνατο του μικρού αγοριού
Η Ειρήνη Μουρτζούκου 5