Ελλάδα

Η μεγάλη… έξοδος! 10λεπτη παράταση στον απόπλου των πλοίων από Πειραιά

Αύγουστος πια και η έξοδος του καλοκαιριού κορυφώνεται, με το λιμάνι του Πειραιά να… «βουλιάζει» από τον κόσμο! Γιατί δόθηκε παράταση στον απόπλου των πλοίων.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για ακόμη ένα πρωί, στο λιμάνι του Πειραιά παρατηρείται το αδιαχώρητο, αφού χιλιάδες βγαίνουν σε άδεια και φεύγουν από την Αθήνα για να περάσουν λίγες μέρες σε κάποιο νησί.

Η κίνηση είναι αυξημένη στους δρόμους που οδηγούν στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, ο λιμενάρχης του Πειραιά αποφάσισε να δώσει 10λεπτη παράταση στον απόπλου των πλοίων, το πρωί της Παρασκευής (02.08.2019) προκειμένου να προλάβουν όλοι οι ταξιδιώτες να μπουν στα καράβια για τους καλοκαιρινούς προορισμούς τους!

Δεδομένης της κίνησης, αν πρόκειται να ταξιδέψετε σήμερα, καλό θα ήταν να ξεκινήσετε λίγο νωρίτερα. Μην ξεκινήσουν… στραβά οι διακοπές σας, αμαρτία είναι!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Live η μεγαλειώδης στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την 28η Οκτωβρίου: Κλέβουν τις εντυπώσεις τα πυραυλικά συστήματα της «Ασπίδας του Αχιλλέα»
Η παρέλαση πραγματοποιείται στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα
Στρατιωτική παρέλαση 7
28η Οκτωβρίου: Η κακοκαιρία ματαιώνει παρελάσεις στην Αττική – Οι περιοχές που δεν θα πραγματοποιηθούν
Οι αρχές σε όλη την Ελλάδα, δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια των μαθητών, των συμμετεχόντων και των πολιτών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών
Μαθητική παρέλαση με βροχή
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
5