Ελλάδα

Η μητέρα του βρέφους που πέθανε από υποσιτισμό, για πρώτη φορά στο Μίλα

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η υπόθεση με το βρέφος που πέθανε από υποσιτισμό 34 ημέρες μετά τη γέννησή του αυτή συγκλόνισε το πανελλήνιο. Το TLIFE έκανε εκτενές ρεπορτάζ για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το μωράκι άφησε την τελευταία του πνοή. Σήμερα, η μητέρα του μίλησε, για πρώτη φορά, στην κάμερα του Μίλα.

“Δεν γνωρίζω αν ο θάνατος οφείλεται σε υποσιτισμό. Δεν έχει βγει ακόμα το πόρισμα του ιατροδικαστή… Το παιδί έτρωγε κανονικά μέχρι και την Πέμπτη. Από Παρασκευή άρχισε να τρώει λιγότερο και έλεγα κάτι συμβαίνει… Ήταν κρύος, είχε κλειστά τα μάτια, αλλά έκλαιγε, υπήρχε κάποια ζωντάνια”, λέει η 24χρονη Μαρία.

Δες βίντεο!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Με τα «Ανήκω σε μένα» και «Ώρες μικρές» η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού τίμησε τον Γιώργο Μαζωνάκη
Στην ίδια εκδήλωση, ανήμερα της 26ης Οκτωβρίου, μέλη της διμοιρίας επιδείξεων της στρατιωτικής σχολής αξιωματικών σωμάτων πραγματοποίησαν εντυπωσιακές ασκήσεις με τα όπλα τους
Θεσσαλονίκη: Με τα «Ανήκω σε μένα» και «Ώρες μικρές» η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού τίμησε τον Γιώργο Μαζωνάκη
18