Ελλάδα

Η Ντόρα έδωσε ημερομηνία

Την ημερομηνία ίδρυσης του κόμματός της δίνει η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στον κυριακάτικο Τύπο. “Η κυβέρνηση Παπανδρέου θα είναι η τελευταία μονοκομματική” αναφέρει.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως λέει στην Καθημερινή της Κυριακής η κ. Μπακογιάννη, το νέο κόμμα θα ιδρυθεί στις 21 Νοεμβρίου. Αναφέρει ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται “ανεπαρκής και κατώτερη των περιστάσεων” και η ΝΔ “καθοδηγείται από εμμονές και δόγματα ενός ακροδεξιού αντιευρωπαϊκού πυρήνα, που δεσμεύει την ηγεσία της”.

Η κρίση δεν αφήνει το πολιτικό σύστημα ανέγγιχτο, εκτιμά η κ. Μπακογιάννη που υποστηρίζει ότι “η κυβέρνηση Παπανδρέου θα είναι η τελευταία μονοκομματική κυβέρνηση στην Ελλάδα για πολλά χρόνια”. Η ίδια αναφέρει ότι το κόμμα της θα έχει κυβερνητική λύση ωστόσο όπως λέει θα είναι προσανατολισμένο στη λογική των συνεργασιών και των συναινέσεων.

Σχετικά με τις δηλωσεις του πατέρα της Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ότι ο πρόεδρος της ΝΔ είναι “λαϊκιστής”, η κ. Μπακογιάννη λέει ότι “κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν λέει τα πράγματα με το όνομά τους”, ενώ τονίζει ότι κανείς οικονομολόγος δεν μπορεί να μειώσει το έλλειμμα μέσα σε έναν χρόνο, παρά μόνο αν πάρει δυσβάσταχτα μέτρα. Για τη διαφωνία του αδελφού της Κυριάκου λεέι ότι “κάθε στέλεχος της ΝΔ έχει τα δικά του πιστεύω”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επιστροφή αδειούχων Αυγούστου: Μποτιλιάρισμα στις εισόδους για Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αυξημένη κίνηση στον Πειραιά
Πάντως το τριήμερο 21, 22 και 23 Αυγούστου αναχώρησαν με πλοία πάνω από 80.000 επιβάτες, κάτι που σημαίνει ότι η Αθήνα θα παραμείνει για λίγο ακόμα σε πιο ήπιους ρυθμούς
Πολύ αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς
19