Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έφαγε στην «Cookoovaya»

Η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έφαγε στην «Cookoovaya»

Στο εστιατόριο Cookoovaya στο κέντρο της Αθήνας γευμάτισαν το μεσημέρι της Πέμπτης, τα μέλη της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Στο γνωστό εστιατόριο της Αθήνας πίσω από το Hilton βρέθηκαν: η σύζυγός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Άννα Μαρία μαζί με τις κόρες της Θεοδώρα και η Αλεξία. Και οι τρεις έφτασαν με τα πόδια στην Cookoovaya από το σπίτι που διαμένει η Άννα Μαρία στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας. Στο ίδιο εστιατόριο έφτασαν και τα άλλα μέλη της οικογένειας, ο Νικόλαος, ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ.

Όταν έφτασαν στο εστιατόριο η Άννα Μαρία, η Θεοδώρα και η Αλεξία, όπως φαίνεται και στο βίντεο του newsit.gr, ο Νικόλαος, ο δεύτερος γιος της οικογένειας, βγήκε να τις υποδεχτεί, ενώ αγκάλιασε και φίλησε την μητέρα του.

Την ίδια ώρα οι ετοιμασίες για το 40ήμερο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου το Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Φεβρουαρίου βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Επιστρέφοντας στο σπίτι μετά το γεύμα, δημοσιογράφος της εκπομπής TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου ρώτησε την Άννα Μαρία αν θα μείνει στην Ελλάδα και η απάντησή της ήταν «οπωσδήποτε».

Δείτε φωτογραφίες:

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις