Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η ΠΟΑΣΥ προσφέρει οικίσκους στους σεισμόπληκτους Τυρνάβου – Ελασσόνας (video)

ΠΟΑΣΥ

Η ΠΟΑΣΥ με μια συμβολική, αλλά και ουσιαστική ταυτόχρονα κίνηση, προχώρησε στην δωρεά τριών οικίσκων και μιας τουαλέτας για ένα δημοτικό σχολείο της Ελασσόνα, ως ένδειξη συμπαράστασης στους σεισμόπληκτους κατοίκους της περιοχής.

Σε βίντεο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, φαίνονται οι πλήρως εξοπλισμένοι οικίσκοι που θα σταλούν στους κατοίκους των περιοχών που δοκιμάστηκαν από τον ισχυρό σεισμό των 6,3 Ρίχτερ, στις αρχές Μαρτίου του 2021.

«Ο Έλληνας και η Ελληνίδα αστυνομικός είναι δίπλα. Είναι δίπλα, με αγάπη και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπό του. Είμαστε εκεί και θα συνεχίσουμε να είμαστε εκεί» δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος.

Και συνέχισε: «Είναι μια συμβολική κίνηση… Ότι στις δύσκολες καταστάσεις των συνανθρώπων μας είμαστε παρόντες. Κι όχι μόνο προφορικά, αλλά και πρακτικά. Μακάρι οι δυνάμεις μας να ήταν πολύ περισσότερες και να μπορούσαμε να προσφέρουμε πολλά περισσότερα. Όμως με αυτές τις μικρές δυνάμεις, είμαστε παρόντες».

Την ευγνωμοσύνη του απέναντι στον Έλληνα αστυνομικό εξέφρασε με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, κ.κ. Ιερώνυμος, ενώ το ίδιο έκανε και ο δήμαρχος Τυρνάβου, κ. Γιάννης Κόκουρας.

Δείτε το βίντεο της ΠΟΑΣΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις