Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Η Πρωτοψάλτη… αναγκάστηκε να τα βάλει με τον φίλο της Ηλία Ψινάκη!

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI
ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Στο κάλεσμα του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων να καταδικάσει τις δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη, ανταποκρίθηκε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Εξοργισμένος ο δήμαρχος Μαραθώνα που δεν έγινε δεκτό το αίτημά του να πραγματοποιηθεί η συναυλία της Πρωτοψάλτη στον Τύμβο, είπε χαρακτηριστικά ότι “Το προβλημα ειναι μερικοί κομπλεξικοί μαζί με τις διάνοιες και μερικές αγ… που εμποδίζουν παρα πολύ την ανάπτυξη της Ελλάδος γενικότερα. Για αυτές που είπαμε, θα τους πετάξουμε τον Σπαλιάρα να τις ξεμπουκώσει να ηρεμήσουμε”!

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων κάλεσε την αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού να καταδικάσει τις δηλώσεις του προσωπικού της φίλου και εκείνη το έκανε με την ακόλουθη αανακοίνωση: “Θα ήθελα να απαντήσω στην ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων με θέμα τις δηλώσεις του Δημάρχου Μαραθώνα κ. Ηλία Ψηνάκη πριν την έναρξη της συναυλίας μου.
Διαφωνώ κάθετα με δηλώσεις που καταγράφονται ως προσβλητικές , διαχωρίζω την θέση μου από αυτή τη φρασεολογία που είναι αντίθετη με τον πολιτισμό μου, το ήθος μου και θίγουν την αξιοπρέπειά μου ως γυναίκα και ως Ελληνίδα. Για λόγους αποκατάστασης των πραγμάτων και αποτύπωσης της αλήθειας θέλω να διευκρινίσω ότι η δήλωση αυτή δεν έγινε ενώπιον μου και ήδη έχω διαχωρίσει την θέση μου από νωρίς μιλώντας απευθείας με την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού. Σέβομαι τους έλληνες αρχαιολόγους και το έργο που υπηρετούν γιατί είναι σπουδαίο”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε