Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η Σλοβάκα απατεώνισσα που εξαπάτησε και τον Νίκο Παππά θέλει να αποζημιώσει τα θύματά της

Η Σλοβάκα απατεώνισσα που εξαπάτησε και τον Νίκο Παππά θέλει να αποζημιώσει τα θύματά της

Η 36χρονη Μαρία Γκελετίκοβα από τη Σλοβακία «λύνει» τη σιωπή της μέσα από το κελί της στις φυλακές Κορυδαλλού, δηλώνοντας ότι είναι μοντέλο, δικηγόρος και μάνατζερ επιδείξεων μόδας ενώ ο δικηγόρος της εξιστορεί τη ζωή της που μοιάζει με… μυθιστόρημα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας οδηγός ταξί από τη Ναύπακτο της έκανε μήνυση για μια διαδρομή αξίας 200 ευρώ και άρχισε να ξετυλίγεται το «κουβάρι» της υπόθεσης. Το 36χρονο μοντέλο από τη Σλοβακία είχε εις βάρος της ένα διεθνές ένταλμα σύλληψης, μετά από απανωτές μηνύσεις για φέσια που άφηνε.

«Ο χώρος της μόδας με έφερε σε επαφή με αξιόλογους ανθρώπους οι οποίοι έγιναν πραγματικά φίλοι μου, όπως ο αρχηγός του κοινοβουλίου της χώρας μου. Το 2019 ξεκίνησα να εργάζομαι στο National Lottery Company και αργότερα σε ένα από τα πιο ισχυρά γραφεία ποινικού δικαίου της Μπρατισλάβα», δηλώνει στο «Πρώτο Θέμα» και μεταδίδει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Η σχέση της με την Ελλάδα ξεκινάει από το 2021, όταν βρέθηκε στη χώρα μας και είχε επαφές με έναν εύπορο Βρετανό επιχειρηματία. Όταν χωρίστηκαν οι δρόμοι τους, άρχισε να κλείνει δωμάτια σε πολυτελή ξενοδοχεία και να φεύγει από αυτά, χωρίς να πληρώνει ποτέ, αφού εμφάνιζε ψεύτικες αποδείξεις μεταφοράς χρημάτων.

Οι μηνύσεις έπεσαν «βροχή», με τον δικηγόρο της να δηλώνει πως το 36χρονο μοντέλο από τη Σλοβακία «σκοπεύει να αποζημιώσει τους ανθρώπους αυτούς που είναι μικροποσά σε σχέση με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει στην Σλοβακία, είναι της τάξεως των 500, 700, 1.000 ευρώ».

Η περίπτωση με τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά

Το μοντέλο από τη Σλοβακία δεν δίστασε να επικοινωνήσει και με τον γνωστό Έλληνα μπασκετμπολίστα, Νίκο Παππά, τον οποίο «φέσωσε» 880 ευρώ, καθώς δεν του τα έδωσε ποτέ όταν νοίκιασε το διαμέρισμά του στο Κολωνάκι μέσω AirBNB. 

Πάντως, του είχε προτείνει να τον κεράσει ένα ποτό, πριν εξαφανιστεί. «Μέσα από την καρδιά μου, του εύχομαι καλά Χριστούγεννα και ελπίζω μόλις τελειώσει η περιπέτειά μου να καταφέρουμε να ξαναπιούμε ένα ποτό», δηλώνει τώρα.

«Έχει ζήσει πραγματικά μια μυθιστορηματική ζωή και θα έλεγα με πολλές αντιφάσεις Νομίζω ότι σε πολλές περιπτώσεις υπήρξε ή άτυχη ή ότι βρέθηκε τη λάθος στιγμή στη λάθος θέση», λέει ο δικηγόρος της 36χρονης από τη Σλοβακία.

Παράλληλα, το μοντέλο έχει δικαστικές εκκρεμότητες και στην Σλοβακία, για μια εταιρία που είχε ιδρύσει η ίδια διευκολύνοντας χορήγηση δανείων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις