Ελλάδα

Η ΣΤΑΣΥ διαψεύδει πως το τραμ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στον Πειραιά

Νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, 07.12.2021, τοπικά Μέσα ενημέρωσης του Πειραιά μετέδωσαν την είδηση πως συρμός του τραμ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα κατά την διάρκεια μιας εκ των τελευταίων δοκιμών πριν την «πρεμιέρα» που θα γίνει την Τετάρτη, 08.12.2021.

Λίγες ώρες μετά, «η ΣΤΑ.ΣΥ. διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση περί εμπλοκής συρμού του Τραμ σε τροχαίο ατύχημα με Ι.Χ. αυτοκίνητο στον Πειραιά, που αναρτήθηκε και αναπαράχθηκε από ιστοσελίδες».

Αυτό αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η οποία ξεκαθαρίζει τα εξής: «Το τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε μπρος από την στάση «Λαμπράκη» του Τραμ επί της οδού Γρ. Λαμπράκη στον Πειραιά, προκλήθηκε, όταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα.

Ο εικονιζόμενος, στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, συρμός του Τραμ, ακινητοποιήθηκε πριν τη στάση και ανέμενε έως ότου επιχειρήσουν δυνάμεις της Τροχαίας και του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν στο σημείο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη στον Πειραιά 18χρονος που άρπαξε το κινητό επιβάτη στο Μετρό και τον χτύπησε με πέτρα στο κεφάλι για να ξεφύγει
Ο 18χρονος ταυτοποιήθηκε ως δράστης και σε άλλη ληστεία, αυτή τη φορά στον σταθμό Αγία Βαρβάρα του Μετρό, όπου έκλεψε από άλλον επιβάτη γυαλιά ηλίου
Μετρό