Ελλάδα

Η βροχή έχει μετατρέψει τους δρόμους της Αττικής σε απέραντο πάρκινγκ – Στο κόκκινο Αττική οδός, Κηφισίας, Κηφισός και Μεσογείων

Πολλοί κεντρικοί και περιφερειακοί δρόμοι ασφυκτιούν από χιλιάδες αυτοκίνητα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι βροχές που έχουν κατακλύσει την Αττική τις τελευταίες ώρες, έχουν δημιουργήσει απίστευτη κίνηση στους δρόμους σε ρεύματα από και προς το κέντρο της Αθήνας.

Οι δρόμοι έχουν χρωματιστοί με κόκκινό και βαθύ κόκκινο στους κεντρικούς αλλά και τους γύρω δρόμους της Αθήνας με την βροχή να είναι αυτή που κατά τόπους δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση της κίνησης.

Βροχοπτώσεις εκδηλώθηκαν και εκδηλώνονται σε Δάφνη, Βριλήσσια, Ηλιούπολη, Φάληρο, Νομισματοκοπείο, Καλλιθέα, Παπάγου, Ασπρόπυργος, Γκάζι, Άγιος Κοσμάς, Βύρωνας, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και πολλά μέρη ακόμα.

Σε ανάρτηση της Αττικής Οδού, καθυστερήσεις σημειώνονται στο ρεύμα προς Ελευσίνα και συγκεκριμένα στην έξοδο για Πειραιά, ενώ υπομονή πρέπει να έχουν και οι οδηγοί στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

Όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα, τόσο στο ρεύμα ανόδου στον Κηφισό, όσο και στα δύο ρεύματα στην Λεωφόρο Κηφισίας η κατάσταση είναι δύσκολη για τους οδηγούς.

kinhsh athina

Εκτός από την Κηφισίας φυσικά πολλοί είναι οι δρόμοι που τα αυτοκίνητα έχουν ακινητοποιηθεί όπως η Αττική οδός αλλά και η Μεσογείων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Το Χωριάτικο»: Χορηγούσε χριστουγεννιάτικες γιορτές συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ – Ο αστυνομικός από τη Μύκονο που «σφύριζε» για ελέγχους
Στο μικροσκόπιο κρατικοί υπάλληλοι - Ο Γιαννακόπουλος έδινε 300 ευρώ τον μήνα σε αστυνομικό για να τον ενημερώνει για ελέγχους - Τα «δώρα» Yves Saint Laurent στην επιθεώρηση εργασίας για 10 υπαλλήλους
EUROKINISSI
18
Χρήστος Χαρίτος: Ο πιλότος του F-16 «Ζευς» που θα πετάξει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου εξομολογείται – «Όνειρό μου από παιδί»
«Η δουλειά του πιλότου ενός μαχητικού με αποστολή την αεροπορική επίδειξη είναι μια δουλειά όπου το περιθώριο λάθους είναι πρακτικά μηδενικό» λέει ο επισμηναγός Χαρίτος
Ο επισμηναγός Χρήστος Χαρίτος, πιλότος του F-16 «Ζευς» που θα πετάξει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2026