Ελλάδα

Η Χάρις Αλεξίου αποχαιρετά τον Διονύση Σαββόπουλο: Υπήρξες σαν φάρος στα σκοτάδια μου

«Θέλω να σου πω χιλιάδες ευχαριστώ για την τροφή που έδωσες στο πνεύμα και στον λόγο μας»

Το ελληνικό τραγούδι πενθεί τον τραγουδοποιό της – ο Διονύσης Σαββόπουλος, ένα πολυδιάστατο μουσικό φαινόμενο που ανάθρεψε γενιές και γενιές, «πέταξε» από τα εγκόσμια χθες Τρίτη (21.10.2025) σε ηλικία 81 ετών. 

Η Χάρις Αλεξίου, μια εξίσου σπουδαία καλλιτέχνης, υποκλίθηκε στον Διονύση Σαββόπουλο και με μία ανάρτηση στα social media τον αποχαιρετά, τονίζοντας ότι ο σπουδαίος καλλιτέχνης υπήρξε «φάρος στα σκοτάδια της».

Η αγαπημένη ερνημεύτρια, είπε το δικό της «αντίο» με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, λίγες ώρες μετά τη δυσάρεστη είδηση για την απώλεια του τραγουδοποιού και συνθέτη.

«Είναι τεράστιο το πένθος για την απώλειά σου λατρευτέ μας. Η απουσία σου θα μας στοιχίσει αφάνταστα. Θέλω να σου πω χιλιάδες ευχαριστώ για την τροφή που έδωσες στο πνεύμα και στον λόγο μας. Κρατώ στην αγκαλιά μου το έργο σου και ό,τι υπήρξες σαν φάρος στα σκοτάδια μου», έγραψε.

Η Χάρις Αλεξίου μαζί με το post, κοινοποίησε και μια φωτογραφία του αείμνηστου μουσικού δημιουργού μαζί με το κομμάτι του «Θαλασσογραφία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ διακινητών μεταναστών και πληρώματος του λιμενικού σώματος στη Χίο - Αναφορές για θύματα
Σκάφη του λιμενικού αποβιβάζουν συνεχώς τραυματίες στο λιμάνι της Χίου, όπου ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έχουν κινητοποιηθεί για την ταχεία διακομιδή τους στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου
Χίος 12
Οι αντιφάσεις στην κατάθεση της συντρόφου του 27χρονου που δολοφονήθηκε στη Νέα Πέραμο - «Μακάρι να ήξερα τι έγινε» ξεσπά η μητέρα του
Νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει το θύμα κοντά στο σπίτι της συντρόφου του και κατευθείαν να μπαίνει στο αμάξι των απαγωγέων του, πράγμα που έρχεται σε αντίφαση με την κατάθεση της συντρόφου στις αρχές
Νέα Πέραμος