Ελλάδα

Η Ζέττα Μακρή αποκαλύπτει πώς έπεσε θύμα εκβιασμού από δημοσιογράφο στον Βόλο

«Επέλεξα να αποκαλύψω τον εκβιασμό με τον νόμιμο τρόπο και σε συνεννόηση με τις αστυνομικές αρχές»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του εκβιασμού της από δημοσιογράφο στον Βόλο έδωσε το Σάββατο (05.07.2025) στη δημοσιότητα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ζέττα Μακρή.

Με συνέντευξή της στην εκπομπή του MEGA «Εξελίξεις Τώρα» με τη Νατάσα Γιάμαλη, η Ζέττα Μακρή εξήγησε το πώς έπεσε θύμα εκβιασμού από δημοσιογράφο στον Βόλο.

Ο δημοσιογράφος -που κατέχει ενημερωτική ιστοσελίδα και ραδιοφωνικό σταθμό- συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του 5.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα που του είχε παραδώσει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μετά από συνεννόηση με την αστυνομία στον Βόλο.

 

«Μου είπε να αποφύγει τα αρνητικά δημοσιεύματα. Τον γνώριζα τον δημοσιογράφο. Ο Βόλος είναι μία μικρή πόλη και είχαμε καλές σχέσεις. Είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος από τον γιο μου και με πόνεσε πολύ αυτό που συνέβη. Δεν μου άφηνε περιθώριο όμως η συμπεριφορά του. Επέλεξα να κάνω αυτό που έκανα με τον νόμιμο τρόπο και σε συνεννόηση με τις αστυνομικές αρχές. Ο λόγος που βγήκα (σ.σ. να μιλήσω) είναι για να αποδείξω πως δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι το ίδιο. Αυτό είναι μία εξαίρεση και όχι ο κανόνας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Μαχαιριές στην καρδιά είχαν μητέρα και γιος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση των θυμάτων
Στη σορό της 54χρονης εντοπίστηκαν συνολικά 43 μαχαιριές, ενώ στο σώμα του 26χρονου διαπιστώθηκε τραύμα από όπλο τύπου φλόμπερ στον κρόταφο και πέντε μαχαιριές
Τα δυο θύματα της δολοφονίας στο Αίγιο
Η στιγμή που νεαρός εισβάλλει σε σπίτι ηλικιωμένης στο Μενίδι προσποιούμενος τεχνικό ρεύματος και ψάχνει για χρήματα
Ο νεαρός φαίνεται να κινείται από δωμάτιο σε δωμάτιο, ανοίγει πόρτες και εξερευνά τους χώρους του σπιτιού, ενώ η ηλικιωμένη τον καθοδηγεί χωρίς να γνωρίζει ότι ο τεχνικός «μαϊμού» ψάχνει χρήματα και τιμαλφή
Μενίδι
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Την αποφυλάκισή του θα ζητήσει ο 65χρονος Ιταλός – «Η Μαρία σκότωσε τον Ολύμπιο και μετά αυτοτραυματίστηκε»
Στις επόμενες 10 μέρες, οι συνήγοροι υπεράσπισης του Ιταλού θα ζητήσουν αντικατάσταση των περιοριστικών όρων, και να αφεθεί ελεύθερος μέχρι να ανοίξουν οι ιατρικοί φάκελοι των θυμάτων
Ο 65χρονος Ιταλός σύντροφος της 54χρονης στο Αίγιο
6