Ελλάδα

Iatropedia.gr: Ένα βήμα πριν το λουκέτο οι φαρμακοποιοί

Ανάστατοι οι φαρμακοποιοί μετά την πρόθεση του Ανδρέα Λοβέρδου να προχωρήσει σε πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου για τα φαρμακεία. Κύκλο κινητοποιήσεων ετοιμάζει ο κλάδος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Λουκέτο στα φαρμακεία τους σκοπεύουν να βάλουν το επόμενο διάστημα οι φαρμακοποιοί αν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος προωθήσει τελικώς την υπουργική απόφαση βάση της οποίας τα απογεύματα της Δευτέρας, της Τετάρτης και τα Σάββατα θα μπορούν να ανοίγουν όποιοι το επιθυμούν.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος σε μια αιφνιδιαστική κίνηση παρουσίασε στην κυβερνητική επιτροπή νέα υπουργική απόφαση που προβλέπει τις νέες ρυθμίσεις.

Η προηγούμενη απόφασή του, που είχε γίνει τελικώς αποδεκτή από τον κλάδο, προέβλεπε το 30% των φαρμακείων να είναι υποχρεωτικά ανοιχτά τα απογεύματα των ίδιων ημερών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δολοφονία στις Σέρρες: Βίντεο ντοκουμέντα οι τελευταίες επισκέψεις του 36χρονου στο σπίτι του πατέρα του – «Είμαι αθώος» δήλωσε
Τέσσερα βίντεο ντοκουμέντα φέρνει στο φως το newsit.gr, με δύο επισκέψεις του 36χρονου στο σπίτι του πατέρα του - Στις αρχές ανέφερε μόνο την δεύτερη λέγοντας ότι πήγε στον ηλικιωμένο φαγητό
Ο 36χρονος έξω από το σπίτι του πατέρα του στις Σέρρες, κρατώντας μια σακούλα
ΠΑΣΠ: Κατηγορηματική διάψευση για εμπλοκή στα επεισόδια στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου – «Καταδικάζουμε κάθε πρακτική εκφοβισμού και βίας»
Η παράταξη καταγγέλλει «διασπορά ανακριβών ειδήσεων» και απόπειρα περιορισμού της φοιτητικής δράσης - Τρεις τραυματίες από τη βίαιη επίθεση στο Μαθηματικό
Επεισόδια στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου