Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Iconic Santorini: Ένα ξενοδοχείο μόνο για λίγους

Iconic Santorini: Ένα ξενοδοχείο μόνο για λίγους

Η Σαντορίνη είναι εθιστική. Ο αέρας της, οι γεύσεις της, το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Σε κάνουν να θέλεις πάντα να επιστρέφεις στο πιο ερωτικό νησί των Κυκλάδων.

Εξίσου εθιστική όμως μπορεί να γίνει και η άνευ όρων παράδοσή σου στην πολυτέλεια. Ειδικά μάλιστα τις στιγμές που αποφασίζεις να χρίσεις τον εαυτό σου βασιλιά επιλέγοντας το δικό σου παλάτι. Σε όλους άλλωστε αξίζουν αυτές οι «τιμές» όταν έρχεται η στιγμή να κατεβάσουμε διακόπτες και να αποδράσουμε από την απαιτητική καθημερινότητα.

Είναι εκείνες οι μετρημένες μέρες που σηματοδοτούν το δικό μας ξεχωριστό καλοκαίρι και φαίνεται να το έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ. Μέρες που θέλουμε να αφιερώσουμε για να ξεκουραστούμε, να γεμίσουμε μπαταρίες και να επιστρέψουμε στη βάση μας πιο ανανεωμένοι, ερωτευμένοι και δημιουργικοί από ποτέ.

Αν και για σένα οι διακοπές είναι συνώνυμο της πολυτέλειας, υπάρχει ένας ξεχωριστός «επίγειος παράδεισος» που αξίζει να βάλεις χωρίς δεύτερη σκέψη στην κορυφή της λίστας σου. Γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως το boutique hotel Iconic Santorini θα φροντίσει να σε μυήσει στον ορισμό της πολυτέλειας. Θα ξεπεράσει μάλιστα ακόμα και τις πιο μεγάλες προσδοκίες σου.

To Iconic Santorini δίνει καταφύγιο στα όνειρά σου

Χτισμένο στις παρυφές της Καλντέρας, στο γραφικό Ημεροβίγλι, προσφέρει θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Θέα που κόβει την ανάσα. Προσεγμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρειά τους, τα «φωλιασμένα» σε σπήλαιο καταλύματά του υπόσχονται να σου χαρίσουν ονειρικές στιγμές χαλάρωσης στην king size «αγκαλιά» των Coco-Mat.

Σαν να πρόκειται για ένα καταφύγιο βγαλμένο από τις σελίδες παραμυθιού που έρχεται να δώσει νέα διάσταση στην υψηλών προδιαγραφών αισθητική. Εκεί που οι λιτές γραμμές συναντούν τα παραδοσιακά κυκλαδίτικα χρώματα και γίνονται ένα με τις ανέσεις και την κομψότητα.

Iconic Santorini

Με γεύσεις που τιμούν τις γαστρονομικές παραδόσεις της Σαντορίνης και υπόσχονται να ξετρελάνουν τον ουρανίσκο σου στο εντυπωσιακό εστιατόριο Pergola του boutique hotel Iconic Santorini και υπηρεσίες που υπόσχονται να σε πλημμυρίσουν από στιγμές απόλυτης ευχαρίστησης δεν έχεις παρά να αφεθείς ψυχή και σώμα στις ανέσεις που θα ζήλευε και ο πιο απαιτητικός επισκέπτης.

Δεν χωρά αμφιβολία πως το boutique hotel Iconic Santorini απευθύνεται σε όσους θέτουν τον πήχη των απαιτήσεών τους για ονειρικές διακοπές πολύ ψηλά. Και τι πιο όμορφο από ένα εντυπωσιακό «παλάτι» πανέτοιμο να φιλοξενήσει τις αξέχαστες εμπειρίες που θα απογειώσουν τις διακοπές σου και θα θυμάσαι για πάντα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις