Ελλάδα

Ηλεία: Αυτοκτόνησε ο υπάλληλος των ΕΛ.ΤΑ. που κατηγορήθηκε για υπεξαίρεση!

Ο 50χρονος, πατέρας δύο παιδιών, έβαλε τέλος στη ζωή του σε αγροτική περιοχή του νομού...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η είδηση συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. Ο 50χρονος υπάλληλος των ΕΛ.ΤΑ. βρέθηκε νεκρός με τραύμα από κυνηγετικό όπλο, σε αγροτική περιοχή μεταξύ Καρούτες και Σμίλα στο νομό Ηλείας. Πρόκειται για τον υπάλληλο που κατηγορήθηκε για υπεξαίρεση 70.000€ από την εργασία του στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στον Πύργο.

Την υπεξαίρεση φέρονται να είχαν διαπιστώσει οι συνάδελφοί του που ενημέρωσαν άμεσα τη διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ., αλλά και τις διωκτικές αρχές, οι οποίες προέβησαν και στη σύλληψή του. Οδηγήθηκε στον ανακριτή, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος όμως αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες και στο παρελθόν είχε συλληφθεί να κάνει υπεξαίρεση χρημάτων. Ο 50χρονος ήταν παντρεμένος με εκπαιδευτικό και πατέρας δύο παιδιών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νεκρός 17χρονος από ηλεκτροπληξία στην Κίμωλο: «Χτυπούσε το ρεύμα και τη μητέρα – Μπορεί να είχαμε δύο δράματα», λέει ο γιατρός του νησιού
Η μητέρα του παιδιού κινδύνευσε επίσης να πάθει ηλεκτροπληξία - Η τηλεφωνική οδηγία του γιατρού που απέτρεψε μια δεύτερη τραγωδία
Ηλεκτρολογικός πίνακας