Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Δικές της κάρτες διαδρομών ξεκινά να εκδίδει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Δικές της κάρτες διαδρομών ξεκινά να εκδίδει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Τα δικά της ηλεκτρονικά εισιτήρια διαδρομών για όλα τα μέσα προτίθεται να εκδώσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Όπως ανακοίνωσε, ο ΟΑΣΑ αδυνατεί να την προμηθεύσει με τα απαραίτητα κόμιστρα, και γι αυτό θα πάρει η ίδια την κατάσταση στα χέρια της.

Στην ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ γνωστοποιεί ότι θα εκδώσει ηλεκτρονικές κάρτες απεριορίστων διαδρομών, κανονικές αλλά και μειωμένες. Μάλιστα οι κάρτες θα αφορούν και διαδρομές εκτός του αεροδρομίου αλλά με αυτές μέσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω αδυναμίας του ΟΑΣΑ Α.Ε. να την προμηθεύσει με τα ισχύοντα προϊόντα κομίστρου, θα προβεί από την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου, στην έκδοση (από τα εκδοτήρια της εταιρείας) των κατωτέρω προϊόντων κομίστρου:

Για όλα τα μέσα εκτός αεροδρομίου ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Ο.ΣΥ. (λεωφορεία εκτός Express Αεροδρομίου & Χ 80, τρόλεϊ) & ΣΤΑ.ΣΥ. (τραμ, ηλεκτρικός, μετρό έως το σταθμό Κορωπίου): 30 ευρώ κανονική, 15 ευρώ μειωμένη

Για όλα τα μέσα και αεροδρόμιο ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Ο.ΣΥ. (λεωφορεία, λεωφορεία Express εκτός Χ80, τρόλεϊ) & ΣΤΑ.ΣΥ. (τραμ, ηλεκτρικός, μετρό έως και το Αεροδρόμιο): 49 ευρώ κανονική και 25 μειωμένη.

Τα ανωτέρω προϊόντα κομίστρου ισχύουν για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και όλα τα μέσα του ΟΑΣΑ Α.Ε. και ακολουθούν την μέχρι σήμερα εφαρμοζόμενη τιμολογιακή πολιτική.

Επίσης, πολύ σύντομα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. θα προβεί και στην έκδοση εισιτηρίων απλής διαδρομής, τα οποία θα ισχύουν για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και όλα τα μέσα του ΟΑΣΑ Α.Ε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις