Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ίλιον: Βαριά εγκαύματα ένας άνδρας από τη φωτιά σε διαμέρισμα – Νοσηλεύονται άλλοι 2 ενήλικες και 2 παιδιά

Ίλιον: Βαριά εγκαύματα ένας άνδρας από τη φωτιά σε διαμέρισμα – Νοσηλεύονται άλλοι 2 ενήλικες και 2 παιδιά

Στο νοσοκομείο με βαριά εγκαύματα ένας άνδρας γύρω στα 60 από τη φωτιά που ξέσπασε αργά το μεσημέρι σε διαμέρισμα στο Ίλιον. Σοβαρά εγκαύματα φέρει μία γυναίκα και πιο ελαφρά ένας τρίτος ενήλικας και τα δύο παιδιά, ηλικίας 10 και 8 ετών αντίστοιχα.  

Ο άνδρας που είναι περίπου 60 χρόνων νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα από τη φωτιά στο Ίλιον στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς». Την ίδια στιγμή, μία γυναίκα – μάλλον σύζυγος του άνδρα – μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα. 

Ελαφρά εγκαύματα υπέστησαν ένας άλλος ενήλικος και τα δύο παιδιά, 8 και 10 ετών τα οποία διακομίστηκαν στο Παίδων.

Ο άνδρας που είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση επιβλέπεται από πλαστικούς χειρουργούς του «Γεννηματάς» και μπορεί να μεταφερθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 3:30 το μεσημέρι της Παρασκευής (10.02.2023) σε διαμέρισμα 3ου ορόφου πενταόροφης πολυκατοικίας στο Ίλιον στην οδό Διονύσου 29.

Επί τόπου βρέθηκαν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 20 άνδρες και έβγαλαν από το φλεγόμενο σπίτι τα δύο παιδιά και τους τρεις ενήλικες με γερανό.

Στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ που μετέφερε και τους πέντε σε νοσοκομεία, με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα.

Σε ό,τι αφορά τη φωτιά, τέθηκε υπό έλεγχο περίπου στις 4:45 το απόγευμα, ενώ τα αίτια διερευνά το ανακριτικό της πυροσβεστικής.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις