Ηλιούπολη: Άγριο bullying και ξυλοδαρμός μαθητή – Οι απαντήσεις των αρμοδίων που εξόργισαν

Άγριο bullying και ξυλοδαρμό δέχτηκε ένας μαθητής σε Γυμνάσιο στην Ηλιούπολη, από συμμαθητές του.

Το περιστατικό αποκάλυψε η εκπομπή «Tlive» στον Alpha, στην οποία μίλησε ο πατέρας του παιδιού, εμφανώς αγανακτισμένος από όσα έχουν συμβεί.

Όπως έχει πει, το παιδί του δέχεται bullying απο συγκεκριμένη ομάδα παιδιών από όταν ήταν στο Δημοτικό. Τώρα στο Γυμνάσιο, ο 13χρονος δέχτηκε χτυπήματα στο πρόσωπο από μαθητή που ήρθε φέτος στο σχολείο και μπήκε στην συμμορία των ανηλίκων. Ο μαθητής μάλιστα που δέχτηκε τα χτυπήματα θα είναι μια εβδομάδα στο κρεβάτι.

Κατήγγειλε επίσης πως η διευθύντρια του είχε πει πως θα προστατέψει το παιδί, ωστόσο δεν έκανε τίποτα απολύτως τελικά, δίνοντας στο μαθητή που χειροδίκησε μια ποινή – «χάδι» (ημερήσια αποβολή).

«Θέλω να φύγει, ή αυτί ή το παιδί» αναφέρει οργισμένος ο πατέρας, που ήδη έχει υποβάλει μηνύσεις και στους γονείς των ανηλίκων και στη διευθύντρια.

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Είναι προσωπικό θέμα μεταξύ… κολλητών, μην ασχολείστε

Ωστόσο ακόμα πιο ανησυχητική ήταν η απάντηση του προϊσταμένου της αρμόδιας. Μιλώντας με τον ρεπόρτερ της εκπομπής, του είπε πως πρόκειται απλά για… προσωπικό θέμα, και πως τα παιδιά τσακώνονται επειδή οι πατεράδες τους είναι κολλητοί αλλά τώρα έχουν προβλήματα μεταξύ τους!

Υποστήριξε πως έγινε ότι πρέπει από το σχολείο. Δεν παρέλειψε να κάνει και… παρατήρηση στον δημοσιογράφο, λέγοντας του πως «κακώς κάνετε και ασχολείστε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Μόσιαλος: H κολχικίνη δεν μειώνει τη θνητότητα στους νοσοκομειακούς ασθενείς με κορονοϊό

Μόσιαλος: H κολχικίνη δεν μειώνει τη θνητότητα στους νοσοκομειακούς ασθενείς με κορονοϊό

H βρετανική μελέτη RECOVERY έδειξε ότι η κολχικίνη δεν μειώνει τη θνητότητα στους νοσοκομειακούς ασθενείς Covid -19. Τα αποτελέσματα της έδειξαν πως δεν υπάρχει σημαντική ... Διαβάστε περισσότερα
Βασιλακόπουλος:  «Δεν μπορεί να μην έχουμε κρεβάτι εντατικής στην Αθήνα και να πηγαίνουμε σε πορείες»

Βασιλακόπουλος: «Δεν μπορεί να μην έχουμε κρεβάτι εντατικής στην Αθήνα και να πηγαίνουμε σε πορείες»

“Πρέπει να σοβαρευτούμε. Δεν μπορεί να μην έχουμε κρεβάτι εντατικής στην Αθήνα και να πηγαίνουμε σε πορείες. Δεν υπάρχει συνωστισμός που είναι ασφαλής, για πολιτικούς ... Διαβάστε περισσότερα
Κορονοϊός: Συναγερμός για τις δύο μεταλλάξεις που «αντέχουν» στα εμβόλια – Δύο τέτοια κρούσματα στην Αττική

Κορονοϊός: Συναγερμός για τις δύο μεταλλάξεις που «αντέχουν» στα εμβόλια – Δύο τέτοια κρούσματα στην Αττική

Ανησυχία επικρατεί στη χώρα μας από την εμφάνιση δύο νέων στελεχών του κορονοϊού, που εντοπίστηκαν από το ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών. Δύο κρούσματα με αυτές τις μεταλλάξεις έχουν εντοπιστεί στην Αττική.