Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ηλιούπολη: Απολογείται σήμερα για πέντε βιασμούς ανηλίκων ο προπονητής Τάε Κβο Ντο

Ηλιούπολη: Απολογείται σήμερα για πέντε βιασμούς ανηλίκων ο προπονητής Τάε Κβο Ντο

Απολογείται σήμερα ενώπιον του ανακριτή ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβο Ντο από την Ηλιούπολη που κατηγορείται ότι βίαζε κατ’εξακολούθηση τουλάχιστον πέντε μαθήτριές του και μάλιστα όταν τα κορίτσια ήταν ανήλικα. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο 44χρονος προπονητής και πατέρας ενός μικρού παιδιού βίαζε τις ανήλικες μαθήτριές του από το 2009 μέχρι το 2020 στο γυμναστήριο Τάε Κβο Ντο, που διαθέτει στην Ηλιούπολη.

Με το πρόσχημα των αθλητικών επιδόσεων των κοριτσιών και τις εντατικές προπονήσεις απομόνωνε τα κορίτσια και τα βίαζε. 

Μετά την απολογία του αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητάς του και η φωτογραφία του, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι ο ίδιος είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και άλλες ανήλικες αθλήτριες. 

Περισσότερο φως στην έρευνα θα ρίξουν τα αποτελέσματα από την εξέταση του κινητού τηλεφώνου του κατηγορουμένου.

 

Σε βάρος του ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

Η πρώην σύζυγός του έχει καταγγείλει στο παρελθόν ότι έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον προπονητή. Το 2020, όταν αυτή του ζήτησε να φύγει από το σπίτι στο οποίο διέμεναν ο 44χρονος πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα, μπήκε μέσα στο σπίτι και αφού την ξυλοφόρτωσε στη συνέχεια την απείλησε με το όπλο ότι θα την σκοτώσει και εν τέλει ανέβηκε πάνω στην ταράτσα του σπιτιού και απειλούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του. 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις