Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ηλιούπολη: Έρχονται και οι φωτογραφίες του προπονητή Τάε Κβον Ντο, αλλά και νέες καταγγελίες

Ηλιούπολη: Έρχονται και οι φωτογραφίες του προπονητή Τάε Κβον Ντο, αλλά και νέες καταγγελίες

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στα χέρια του 44χρονου προπονητή τους στο Τάε Κβον Ντο, στην Ηλιούπολη, περιέγραψαν καρέ-καρέ οι πέντε καταγγέλλουσες νεαρές κοπέλες στις αστυνομικές αρχές.

Οι καταθέσεις αυτές και η συλλογή στοιχείων από τις αρμόδιες αρχές για τον εφιάλτη στη Ηλιούπολη, είχαν ως αποτέλεσμα να βγει ένταλμα σύλληψης για τον προπονητή Τάε Κβον Ντο που κατηγορείται. Μέσα στις καταθέσεις τους, μιλάνε για βασανισμούς και ψυχολογικό πόλεμο.

Το αποκρουστικό κόλπο για να τις προσεγγίζει

Ο 44χρονος φαίνεται να πλησίαζε συγκεκριμένα κορίτσια που ήταν πολύ καλά στο άθλημα. Τις εκθείαζε και τις έλεγε ότι θα μπορούσαν να γίνουν ακόμη καλύτερες, προτείνοντάς τους, εκτός από ομαδικά, να κάνουν και ατομικές προπονήσεις. Ο συλληφθείς όμως δεν σταματούσε εκεί.

Προσπαθούσε και κατάφερνε να γίνει πολύ καλός φίλος και με τις οικογένειες των κοριτσιών. Έμπαινε στα σπίτια τους και το γεγονός ότι είναι πατέρας ενός εξάχρονου αγοριού, έκαναν ακόμα πιο πιστευτό το ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για την εξέλιξη και το καλό των αθλητριών τους. Υπήρχαν ακόμα και περιπτώσεις που διοργάνωνε ακόμα και μπάρμπεκιου αλλά και διακοπές με τις οικογένειες των μαθητριών του.

Όμως, δυστυχώς, τότε έβρισκε τις «καλύτερες» ευκαιρίες για να μπορεί να γίνει ο «άνθρωπος εμπιστοσύνης» προκειμένου να μπορέσει αργότερα να ξεμοναχιάσει τις ανήλικες τότε κοπέλες και να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του. Η ειδεχθής του δράση σύμφωνα με την αστυνομία διήρκησε από το 2009-2020, με τις νεαρές κοπέλες που σήμερα είναι από 19 έως 26 ετών, τότε να βιώνουν τον εφιάλτη στην τρυφερή ηλικία των 12 έως 16 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα και φωτογραφίες του 44χρονου, καθώς οι αστυνομικές αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις κοριτσιών που βίωσαν τον εφιάλτη στα χέρια του προπονητή του Τάε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, και άλλες αθλήτριες -εκτός από τις πέντε καταγγέλλουσες- κακοποιήθηκαν από τον 44χρονο, ωστόσο φοβούνται ακόμη να καταθέσουν, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν και άλλες καταθέσεις και από άλλες κοπέλες.

Το newsit.gr μέσα στο γυμναστήριο – κολαστήριο του προπονητή Τάε Κβο Ντο στην Ηλιούπολη

Την ίδια στιγμή, τα στόματα ανοίγουν, με γείτονες και συναδέλφους του 44χρονου προπονητή να υποστηρίζουν ότι τον έβλεπαν στο αμάξι και στην μηχανή με κοπέλες επί τουλάχιστον δέκα ολόκληρα να τις πηγαίνει στο σπίτι του. Ωστόσο οι περισσότεροι γείτονες και συνάδελφοί του ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είναι ο άνθρωπος που κατηγορείται για τον βιασμό τουλάχιστον 5 κοριτσιών.

Ο 44χρονος είναι πατέρας ενός εξάχρονου αγοριού και εν καιρώ κορονοϊού, σύμφωνα με τους γείτονες, χώρισε με την πρώην γυναίκα του. Έρχονται όμως στο προσκήνιο και περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας καθώς και ένα απίστευτο περιστατικό που εξιστορεί ο επίσης προπονητής του Τάε Κβον Ντο για τον κατηγορούμενο. Όπως είπε στο newsit.gr, όταν χώρισε με την πρώην σύζυγό του, έσπασε όλο το σπίτι και άρπαξε μια καραμπίνα, ανέβηκε στην ταράτσα και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει. Έπειτα ο κατηγορούμενος φαίνεται να δημιούργησε στον ημιώροφο του γυμναστηρίου, ένα μικρό σπίτι όπου εκεί όπως φαίνεται έγινε το «κολαστήριο» για τα ανήλικα κορίτσια.

Ο 44χρονος αντιμετωπίζει πλέον βαριές κατηγορίες καθώς συνελήφθη για βιασμούς κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και πλήθος ακόμα αδικημάτων, όπως κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του και στα οχήματά του συλληφθέντα, καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο τάμπλετ, τρεις φορητοί υπολογιστές, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο ζήτησε από τον υφυπουργό Αθλητισμού την αφαίρεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος από τον συγκεκριμένο προπονητή.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις