Ελλάδα

Ηλιούπολη: Φώναξε την αστυνομία για παράνομη λειτουργία και τελικά ήταν… cd του Χριστόδουλου! (pic)

Σκηνικά ελληνικής τρέλας και παράνοιας με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό σημειώθηκαν ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου στον ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία του ο προϊστάμενος του ναού αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου, όλα ξεκίνησαν το πρωί της αναστάσιμης μέρα, όταν κάτοικος της περιοχής που περνούσε έξω από την εκκλησία άκουσε από το εσωτερικό του ναού δοξολογία.

Η λειτουργία που ήταν… cd του Χριστόδουλου!

Φανερά εκνευρισμένη και χωρίς να δείξει κανέναν σεβασμό στον ιερό χώρο η γυναίκα εισέβαλε στο εσωτερικό και άρχισε να φωνάζει δυνατά “Έχετε λειτουργία…Έχετε λειτουργία… την αστυνομία”. Φυσικά στον ιερό ναό δεν πραγματοποιούνταν καμία Θεία λειτουργία εκείνη την ώρα, το μόνο ακούγονταν ήταν ένα cd με την φωνή του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου από live ηχογράφηση.

Στο χώρο μάλιστα εκείνη την στιγμή δεν βρισκόταν κανένας πιστός πέρα από τους ανθρώπους του ναού που προετοίμαζαν τα πάντα για την βραδινή Αναστάσιμη Λειτουργία. Η γυναίκα αν και δεν άργησε να καταλάβει το λάθος της, ωστόσο όχι μόνο συγνώμη δεν ζήτησε, αλλά πήγε και υπέβαλλε καταγγελία με αποτέλεσμα στο ναό να εμφανιστούν αστυνομικοί του Α.Τ Ηλιουπόλεως.

Στην καταγγελία της φυσικά και δεν ανέφερε για το cd με την φωνή του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου. Όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν τι ακριβώς είχε συμβεί, μετά την συνομιλία που είχαν με τον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου, έγραψαν την αναφορά τους κι έφυγαν.

Καταγγελία έκανε στην συνέχεια και ο πρωτοπρεσβύτερος του ναού ζητώντας να μάθει τα στοιχεία του ατόμου που προέβη στην κακόβουλη πράξη με σκοπό να καταθέσει μήνυση εναντίον του.

agia marina

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κακοκαιρία Byron: Εικόνες απόλυτης καταστροφής μετά την υπερχείλιση του ποταμού Ενιπέα
Η κυκλοφορία στο μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου έχει διακοπεί ενώ, έχει διακοπεί και η σιδηροδρομική συγκοινωνία Αθηνών - Θεσσαλονίκης επειδή οι σιδηροδρομικές γραμμές έχουν καλυφθεί από νερά
Ο φουσκωμένος ποταμός Ενιπέας
Πλήθος φοιτητών και μαθητών στην πορεία μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο στο κέντρο της Αθήνας - «Δεν σε ξεχνάμε», το σύνθημά τους
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή διεξαγωγή της πορείας - Έκλεισε ο Εθνικός Κήπος - Έκλεισαν και οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο»
Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος
Ανανεώθηκε πριν 39 λεπτά
9
Η Hellenic Train διακόπτει τα δρομολόγια μεταξύ Λάρισας και Λειανοκλαδίου λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Ενιπέα
Η εταιρεία ανακοίνωσε την αναστολή των δρομολογίων εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων που προκάλεσαν ζημιές στην υποδομή – Δύο αμαξοστοιχίες InterCity με πάνω από 600 επιβάτες ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με λεωφορεία
Αμαξοστοιχία της Hellenic Train
Τρόλεϊ: Ξεκινά την Κυριακή στον Πειραιά το ξήλωμα του δικτύου – «Οικονομικότερη λύση τα ηλεκτρικά λεωφορεία»
Τι είπε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τα τρόλεϊ, την αντικατάστασή τους με ηλεκτρικά λεωφορεία αλλά και το κυκλοφοριακό χάος που υπάρχει καθημερινά στην Αθήνα
Τρόλεϊ 22