Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Ηλιούπολη: Φωτογραφίες και στοιχεία ταυτότητας του τσαντάκια έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία – Μία 83χρονη είχε καταλήξει

Ηλιούπολη: Φωτογραφίες και στοιχεία ταυτότητας του τσαντάκια έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία – Μία 83χρονη είχε καταλήξει

Το ονοματεπώνυμο και φωτογραφίες του 36χρονου αλλοδαπού τσαντάκια στην Ηλιούπολη ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από σχετική εισαγγελική εντολή. Ο κακοποιός έκλεβε τσάντες από ηλικιωμένες γυναίκες, με αποτέλεσμα μία 83χρονη να χάσει τη ζωή της.

Δεκαεπτά ημέρες αφότου ο 36χρονος τσαντάκιας από την Αλβανία, ο οποίος δρούσε σε Ηλιούπολη αλλά και Δάφνη, έπεσε στα χέρια των Αρχών, η αστυνομία δημοσιοποίησε τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που είχε προβάλλει το MEGA, φαινόταν ο 36χρονος τσαντάκιας να πλησιάζει, οδηγώντας μηχανάκι, την 83χρονη γυναίκα. Σταματάει για λίγο, επειδή ερχόταν ένα αυτοκίνητο και μόλις αυτό φεύγει, συνεχίζει την πορεία του.

Όταν πλησίασε την ηλικιωμένη, της άρπαξε την τσάντα, με την άτυχη γυναίκα να πέφτει κάτω και να χτυπά το κεφάλι της στο έδαφος. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και δύο ημέρες μετά, υπέκυπτε στα τραύματά της.

Φωτογραφίες και στοιχεία ταυτότητας του δράστη ΕΔΩ 

Θυμηθείτε το βίντεο ντοκουμέντο με τον τσαντάκια που τραυμάτισε θανάσιμα ηλικιωμένη όταν την έκλεψε:

Σημειώνεται, επίσης, ότι μία δεύτερη γυναίκα που της έκλεψε την τσάντα, τραυματίστηκε από τη συμπλοκή τους.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις