Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηλιούπολη: Ξεσπούν στο «Live News» θύματα του οδοντιάτρου – «μαϊμού»

Ηλιούπολη: Ξεσπούν στο «Live News» θύματα του οδοντιάτρου – «μαϊμού»
Φωτογραφία: Eurokinissi

Θύματα του ψευτογιατρού που το… έπαιζε οδοντίατρος στην Ηλιούπολη, ξεσπούν στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου για την περιπέτεια που έζησαν και τον τρόπο που κινδύνευσε η υγεία τους. 

«Προσποιούνταν τον οδοντίατρο, ενώ δεν ήταν», δήλωσε στο “Live News” o Aλέξης Παπαδόπουλος, θύμα του ψευτογιατρού. Η καταγγελία του κυρίου Παπαδόπουλου ήταν εκείνη που δρομολόγησε τη σύλληψη του 50χρονου. Είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλες επισκέψεις σε αυτό το ιατρείο και όπως μας λέει σκηνές που τον έβαλαν σε σκέψεις.

«Ήταν κακότεχνος γενικά σε όλα. Μία σειρά πολλών σφραγισμάτων που κατέρρεαν αμέσως, με έπεισε ότι ήταν η κακή ποιότητα των δοντιών μου» είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ο ψευτογιατρός τον διαβεβαιώνει πως όλα θα πάνε καλά, αλλά τα προβλήματα όχι μόνο συνεχίζονται, αλλά εντείνονται με το πέρασμα των ημερών.

«Έσπασε το από κάτω δόντι, δημιουργήθηκαν κύστες που είχαν ”φάει” το οστό της γνάθου», περιέγραψε στο “Live News” το θύμα του ψευτογιατρού.

Ο ασθενής στο σπίτι του αρχίζει να σκέφτεται και να συνδυάζει εικόνες που είδε στο ιατρείο με τα όσα περνάει.

Αποφασίζει να απευθυνθεί στις Αρχές και η δράση του ψευτογιατρού ξεσκεπάζεται. Ο 50χρονος δηλώνει στους αστυνομικούς οδοντοτεχνίτης και παραδέχεται πως δεν είχε γνώσεις οδοντιάτρου.

«Δεν έδινε αποδείξεις, δεν συνταγογραφούσε. Έκανα πάρα πολλές επισκέψεις, κατέρρευσαν όλα τα σφραγίσματα σε διάστημα λίγων εβδομάδων και το απέδιδε στην κακή ποιότητα των δοντιών μου», είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο ο Αλέξης Παπαδόπουλος.

Και συνέχισε: «Με μία συνεργάτιδά του μες στο ιατρείο του μου έκανε θεραπεία περιοδοντίτιδας, χάλια πήγε κι αυτή. Μου ξεκόλλησε μία θήκη, μου είπε ότι η θήκη ήταν παλιά και ότι έπρεπε να κάνω νέα». 

«Δεν πρόκειται να του ζητήσω αποζημίωση και να εμπλακώ σε τέτοια ιστορία».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις