Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ηλιούπολη: Μαρτυρίες για πυροβολισμούς και ύποπτες κινήσεις πριν το θάνατο μάνας και γιου

Ηλιούπολη: Μαρτυρίες για πυροβολισμούς και ύποπτες κινήσεις πριν το θάνατο μάνας και γιου

Όλο και πιο κοντά στο σενάριο της δολοφονίας στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας για το διπλό φονικό στην Ηλιούπολη, μετά τις έρευνες των αστυνομικών στο διαμέρισμα, όπου μάνα και γιος βρέθηκαν νεκροί το βράδυ της Τετάρτης (10.4.2024).

Υπενθυμίζεται πως η 63χρονη μητέρα βρέθηκε νεκρή μαζί με τον 36χρονο γιο της στο διαμέρισμά τους στην Ηλιούπολη. Η μητέρα εντοπίστηκε νεκρή και καθισμένη σε μια καρέκλα στο σαλόνι του σπιτιού, ενώ ο γιος βρέθηκε νεκρός σε υπνοδωμάτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η σορός του άτυχου άνδρα να μεταφέρθηκε στο υπνοδωμάτιο από άλλο σημείο του διαμερίσματος. 

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν η γιαγιά, που κατοικεί στο ισόγειο της διπλοκατοικίας, ειδοποίησε συγγενείς της ότι έχει αρκετές μέρες να δει την 63χρονη και τον εγγονό της. Ο πατέρας της οικογένειας έχει πεθάνει. 

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία και κλειδαράς, οι οποίοι ανοίγοντας την πόρτα βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Μάλιστα, η πίσω πόρτα του σπιτιού ήταν παραβιασμένη και το διαμέρισμα κάπως αναστατωμένο.

Ύποπτες κινήσεις και ήχοι πυροβολισμών

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος, γείτονες κάνουν λόγο για ήχους πυροβολισμών, που εκείνη τη στιγμή δεν συνειδητοποίησαν τι ήταν ακριβώς, και για ύποπτες κινήσεις.

Κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο newsit.gr, σημείωσε πως: «Άκουσα κάτι σαν πυροβολισμούς, τρεις εκκωφαντικούς τα ξημερώματα της Παρασκευής και νόμιζα ότι είναι πυροτεχνήματα».

Ωστόσο, ξεχωριστή βαρύτητα αποκτούν τα λόγια γείτονα ο οποίος κάνει λόγο για ύποπτες κινήσεις στην ταράτσα του σπιτιού: «Μου κάνει εντύπωση ότι πέντε ημέρες πριν είχα δει έναν άντρα με μαύρα να περπατάει πάνω στην ταράτσα και να βλέπει την πίσω πλευρά».

Γείτονας υποστήριξε ότι ο άνδρας που εθεάθη στην ταράτσα το μεσημέρι της Πέμπτης ήταν ηλικίας 35 με 40 ετών και είχε μαζί του ένα σακίδιο πλάτης. Σημείωσε πως ο γαμπρός του το βράδυ της Πέμπτης άκουσε πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία η 63χρονη και ο 36χρονος είχαν να δώσουν σημεία ζωής από το βράδυ της Πέμπτης. 

Ρεπορτάζ: Άρια Καλύβα, Δημήτρης Πώποτας, Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις