Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ηλιούπολη: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών με «άρωμα» μαφίας – Ποιος ήταν ο 38χρονος

Ηλιούπολη
Φωτογραφίες από: Intime

«Μυρίζει» ξεκαθάρισμα λογαριασμών η εκτέλεση ενός άνδρα 38 ετών στην Ηλιούπολη. Οι σχέσεις του με γνωστό «νονό» της νύχτας και οι στιγμές των πολλών πυροβολισμών. Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών ο άνδρας που εκτελέστηκε.

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας, 28.12.2020, στις Αρχές αφού σημειώθηκαν πυροβολισμοί στην Ηλιούπολη. με την αστυνομία να αποδίδει το περιστατικό σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνθρωπος είχε τραυματιστεί, ωστόσο η κατάληξη είναι τελικά τραγική, καθώς ο Α.Κ., περίπου 38 ετών, έχει χάσει την ζωή του.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν άμεσα στο σημείο όπου «έπεσαν» οι πυροβολισμοί, στην Ηλιούπολη, για να εξακριβώσουν το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Αρχικά δεν υπήρχαν περισσότερες πληροφορίες για το πώς γράφτηκε η τραγωδία, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως το θύμα είναι περίπου 38 ετών και το περιστατικό πυροβολισμών σημειώθηκε επί της οδού Θερμοπυλών.

Τον «γάζωσαν» στην Ηλιούπολη

Πλέον, όσο η ώρα περνά, το κουβάρι ξετυλίγεται: Ο 38χρονος περπατούσε στην οδό Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη, όταν τον πλησίασαν πεζή δύο άγνωστοι, οι οποίοι προφανώς του είχαν στήσει ενέδρα και τον πυροβόλησαν πολλές φορές με πιστόλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα στο κεφάλι.

Ο 38χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως είχε δεσμούς με γνωστό “νονό” της νύχτας, ενώ το όνομά του περιλαμβανόταν σε δικογραφία που είχε σχηματιστεί από την Ασφάλεια Αττικής για μεγάλο κύκλωμα εκβιαστών το 2015, στο οποίο συμμετείχαν και αστυνομικοί.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν έξι κάλυκες, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως ο 38χρονος είχε μαζί του μεγάλο χρηματικό ποσό. Οι δράστες διέφυγαν με άγνωστο τρόπο και αναζητούνται από την Αστυνομία.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο στην Ηλιούπολη

Ηλιούπολη Ηλιούπολη

Οι αστυνομικές Αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις