Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ηλιούπολη: Πως προδόθηκε η μυστική σχέση του 44χρονου καθηγητή με την 14χρονη μαθήτρια

Ηλιούπολη: Πως προδόθηκε η μυστική σχέση του 44χρονου καθηγητή με την 14χρονη μαθήτρια

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ένας 44χρονος καθηγητής σε σχολείο στην Ηλιούπολη διατηρούσε ερωτική σχέση με την ανήλικη μαθήτριά του.

Ο 44χρονος καθηγητής γνώρισε την 14χρονη μαθήτρια πριν από ένα χρόνο και σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του star, ακολούθησε έντονο φλερτ και επίμονο που οδήγησε γρήγορα την ανήλικη μαθήτρια από την Ηλιούπολη στην αγκαλιά του.

Με διάφορα τεχνάσματα κατάφερε να την πείσει να προχωρήσουν τη σχέση τους ένα βήμα παρά κάτω, όπως σύμφωνα με την 14χρονη.

Τη σχέση πρόδωσαν τα μυστικά ραντεβού

Τα μυστικά ραντεβού για τον παντρεμένο, πατέρα δυο παιδιών, με την μαθήτρια ήταν συχνά. Σε ένα από αυτά τα ραντεβού όμως προδόθηκε καθώς τους είδε η μητέρα της μαθήτριας, η οποία έχασε την γη κάτω από τα πόδια της όταν συνάντησε την κόρη της εκτός σχολείου με τον καθηγητή.

Αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Ο 44χρονος συνελήφθη και φέρεται να ομολόγησε τη σχέση του με την ανήλικη και όσα είχαν ζήσει μαζί τον τελευταίο χρόνο μετά από πολλές ώρες.

Οι συμμαθητές της 14χρονης φαίνεται να γνώριζαν

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συμμαθητές της κοπέλας στο σχολείο στην Ηλιούπολη είχαν αντιληφθεί την καλή σχέση που είχε με τον καθηγητή, ενώ οι αρχές ερευνούν αν έχουν υπάρξει παρόμοια περιστατικά, καθώς έχουν ακουστεί διαμαρτυρίες από μαθήτριες για απρεπή συμπεριφορά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις