Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηλιούπολη: Προφυλακιστέος ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβο Ντο

Ηλιούπολη: Προφυλακιστέος ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβο Ντο

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία ο 44χρονος προπονητής Ταε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη μετά και την απολογία του στην ανακρίτρια.

Πολύωρη ήταν η απολογία του 44χρονου προπονητή ταε κβο ντο στον οποίο αποδίδεται σύμφωνα με το κατηγορητήριο ότι βίασε πέντε ανήλικες αθλήτριες του.

Μετά την ολοκλήρωση της και παρά το γεγονός πως ο κατηγορούμενος αρνήθηκε του βιασμού κατά συρροή και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια  που του αποδίδονται, ο κατηγορούμενος με σύμφωνη γνώμη του 14ου ανακριτή και του εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επιβαρυντικά μέτρησε για τον 44χρονο προπονητή το γεγονός ότι, φέρεται να πανομοιότυπο δράσης για να προσελκύει τα ανυποψίαστα ανήλικα θύματα του. 

Ο κατηγορούμενος έκανε τις αθλήτριες να αισθάνονται όμορφα με τους επαίνους του, τις παρέσυρε σε εξατομικευμένες προπονήσεις και τις έκανε να να υποκύπτουν στις αρρωστημένες ορέξεις του.

Στη συνέχεια, προσπαθούσε να εξασφαλίσει τη σιωπή τους μέσω της ψυχολογικής πίεσης και της δημιουργίας αισθήματος ενοχής.

Οι έρευνες των αρμόδιων αρχών συνεχίζονται καθώς ερευνώνται πληροφορίες που θέλουν τον κατηγορούμενο προπονητή, να κακοποιούσε σεξουαλικά και μία 15χρονη αθλήτρια μέχρι και πριν από τη σύλληψή του.

Η Περσεφόνη Χαρατσιάρη, η δικηγόρος του προπονητή που κατηγορείται για βιασμού ανηλίκων τόνισε στο newsit.gr πως είναι «προσωρινά κρατούμενος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Από το σύνολο του κατηγορητηρίου ένα τμήμα συνομολόγησε, όχι όμως στην έκταση που εμφανίζεται στο κατηγορητήριο, στον τρόπο και όλα αυτά. Στο σύνολό τους, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος των ανήλικων Αντώνης Πεπελάσης τόνιοσε πως «αρνήθηκε εν μέρει το κατηγορητήριο. Αύριο θα πάμε στον ανακριτή, θα δηλώσουμε και υποστήριξη κατηγορίας».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις