Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ηλιούπολη: Ψάχνουν τα κινητά του προπονητή Τάε Κβον Ντο – «Γνωστός» στην ΕΛΑΣ από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Ηλιούπολη: Ψάχνουν τα κινητά του προπονητή Τάε Κβον Ντο – «Γνωστός» στην ΕΛΑΣ από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Νέα στοιχεία για τη δράση του προπονητή Τάε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη, ο οποίος συνελήφθη για τον βιασμό πέντε ανήλικων μαθητριών του, στοχεύει να αντλήσει η ΕΛ.ΑΣ., μέσα από την ανάκτηση δεδομένων από τα κινητά του τηλέφωνα. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας θα εξετάσει τα sms που αντάλλαζε ο 44χρονος με ανήλικες μαθήτριες, τις επικοινωνίες που είχε μέσα από online εφαρμογές και social media, καθώς και βίντεο, στα οποία έχουν καταγραφεί οι φρικιαστικές πράξεις του. 

Ο προπονητής Τάε Κβον Ντο θα απολογηθεί την Παρασκευή στην ανακρίτρια, με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια. Όπως μετέδωσε η εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου, ο 44χρονος ήταν… γνωστός στις αρχές, από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας το 2019, όταν η πρώην σύζυγός του τού ζήτησε να χωρίσουν.

Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, ο άνδρας είχε πάρει μία καραμπίνα και είχε κλειδώσει τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι. Την είχε χτυπήσει και την απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει στην ταράτσα. Μάλιστα, είχε χρειαστεί η παρέμβαση διαπραγματευτή για να λήξει το σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο.

Ένα ερώτημα έκτοτε είναι το πώς ένας τέτοιος άνθρωπος συνέχισε τα επόμενα τρία χρόνια να κάνει μαθήματα σε μικρά παιδιά.

Έρευνες και για άλλα θύματα

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δοθούν τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του, ενώ εκτιμάται ότι θα διαταχθεί νέα προκαταρκτική στην Αστυνομία, κυρίως για να εξακριβωθεί εάν υπήρχαν και άλλα θύματα.

Σε πληροφοριακό επίπεδο υπάρχει ήδη μία εικόνα για κάποιες αθλήτριες, με τις οποίες επεδίωκε ο 44χρονος να είναι πιο κοντά. Κατά το επόμενο στάδιο της έρευνας θα κληθούν για κατάθεση τωρινοί μαθητές του 44χρονου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν συνέχιζε τη δράση του και μετά το 2020.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις