Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ηλιούπολη: Συνελήφθη συνεργός που εξέδιδε την 19χρονη – Προφυλακιστέοι ο αστυνομικός και ο πατέρας

Ηλιούπολη: Συνελήφθη συνεργός που εξέδιδε την 19χρονη – Προφυλακιστέοι ο αστυνομικός και ο πατέρας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 19χρονης στην Ηλιούπολη καθώς οι αρχές συνέλαβαν ακόμη ένα άτομο που σχετίζεται με την υπόθεση.

Πρόκειται για έναν Έλληνα που εμπλέκεται στην υπόθεση κακοποίησης της 19χρονης στην Ηλιούπολη ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτόφωρου στον αρμόδιο εισαγγελέα και στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμη ένας Έλληνας που κατηγορείται και αυτός για εμπορία ανθρώπων.

Προφυλακιστέοι ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης στην Ηλιούπολη που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους στην 16η ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κατηγορούμενοι δήλωσαν αθώοι στις απολογίες του για τα 14 αδικήματα που αντιμετωπίζουν σε βαθμό πλημμελήματος και κακουργήματος.

Ο πατέρας της νεαρής γυναίκας αρνήθηκε απολογούμενος πως επί σειρά ετών βίαζε την κόρη του, ενώ ο υπό απόλυση αστυνομικός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση αρνούμενος τις καταγγελίες της 19χρονης περί βίαιου εξαναγκασμού της σε πορνεία.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις