Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Πώς γίνεται η παραλαβή αριθμού συμμετοχής

Ημιμαραθώνιος Αθήνας

Έρχεται το μεγάλο αθλητικό γεγονότος της Άνοιξης, ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2018. Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι.

Την Κυριακή 18 Μαρτίου διοργανώνεται φέτος ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας. Ίσα ίσα προλαβαίνετε να δηλώσετε συμμετοχή!

Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2018

Όλα δείχνουν ότι φέτος θα υπάρξει νέο ρεκόρ συμμετοχών, που θα προσεγγίσει τις 25.000. Το μεγάλο αθλητικό γεγονότος της Άνοιξης συνδιοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ και τον δήμο Αθηναίων.

Για να συμμετάσχει κάποιος στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι τουλάχιστον το 2000 και μεγαλύτεροι).

Σε μήνυμά του ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ανέφερε ότι «κοινός στόχος είναι να αναδείξουμε τον αθλητισμό στην πόλη, να προάγουμε με εκδηλώσεις κύρους την ακτινοβολία της Αθήνας και να δημιουργούμε καλές αιτίες ώστε να επισκεφθεί κάποιος την πρωτεύουσα, την οποία -όπως είπε- το 2017 επισκέφθηκαν περισσότεροι από 5 εκατομμύρια τουρίστες».

Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται έως τις 5 Μαρτίου εδώ: http://www.athinahalfmarathon.gr

Όροι παραλαβής αριθμού συμμετοχής

• Οι αριθμοί συμμετοχής παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως από τους εγγεγραμμένους δρομείς αποκλειστικά και μόνο από το Κέντρο Εγγραφών του αγώνα (ΕΧΡΟ) τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του, με την επίδειξη ταυτότητας ή άλλου νόμιμου εγγράφου ταυτοποίησης (π.χ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης). Ο εγγεγραμμένος δρομέας μπορεί να εξουσιοδοτήσει άλλο άτομο να παραλάβει τον προσωπικό αριθμό συμμετοχής του από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης ως άνω, είτε με εξουσιοδότηση που θα φέρει βεβαίωση γνήσιου υπογραφής είτε με απλή εξουσιοδότηση, με δική του ευθύνη και εφόσον ο εκπρόσωπός του/της φέρει μαζί του την ταυτότητα ή άλλο νόμιμο έγγραφο ταυτοποίησης (π.χ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης) του εγγεγραμμένου δρομέα.

• Για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής εγγεγραμμένου δρομέα απαιτείται πέραν της επίδειξης ταυτότητας ή άλλου νόμιμου εγγράφου ταυτοποίησης (π.χ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης) και η προσκόμιση του ηλεκτρονικού μηνύματός επιβεβαίωσης συμμετοχής στο οποίο αναγράφεται σαφώς ο αριθμός συμμετοχής του συμμετέχοντα.

• Αντικατάσταση δρομέων και/ή αλλαγή του αγώνα που έχει επιλέξει ο εκάστοτε συμμετέχων δεν είναι δυνατές σε καμία περίπτωση κατά την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης. Στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης είναι δυνατή μόνο επικαιροποίηση των στοιχείων του ήδη εγγεγραμμένου δρομέα και διόρθωση επιμέρους προσωπικών του στοιχείων.

• Αριθμοί συμμετοχής και/ή υλικό που περιλαμβάνεται στο επιλεγέν επίπεδο εγγραφής δεν αποστέλλονται σε καμία περίπτωση ταχυδρομικώς ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο στους δικαιούχους, πριν, κατά τη διάρκεια ή και μετά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών της διοργάνωσης.

• Αριθμοί συμμετοχής και/ή υλικό που περιλαμβάνεται στο επιλεγέν επίπεδο εγγραφής που δεν παρελήφθησαν αρμοδίως τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών της διοργάνωσης (ΕΧΡΟ) δεν δύναται να παραληφθούν σε καμία περίπτωση μεταγενέστερα.

Όροι συμμετοχής την ημέρα του αγώνα

• Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των διοργανωτών, των εθελοντών και του προσωπικού της διοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένων και των κλήσεων να εγκαταλείψουν τη διαδρομή και να διακόψουν τον αγώνα.

• Οποιαδήποτε παράβαση ή μη τήρηση των κανονισμών του αγώνα, του ΣΕΓΑΣ αλλά και των διεθνών κανονισμών της AIMS και της IAAF έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του συμμετέχοντα από τον αγώνα και τη διαγραφή του από τα αποτελέσματα του αγώνα χωρίς κανενός είδους αποζημίωση.

• Ο αριθμός συμμετοχής είναι προσωπικός και δεν μεταβιβάζεται, δεν μεταφέρεται ούτε δίνεται σε άλλο δρομέα σε καμία περίπτωση.

• Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν διαβάσει και να σέβονται τις οδηγίες που έχουν λάβει από την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα είτε ηλεκτρονικά είτε σε έντυπη μορφή καθ’ όλη τη διάρκεια που προηγείται του αγώνα (π.χ. Τεχνικές Οδηγίες, Πρόγραμμα Αγώνα, κλπ) και οι οποίες έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

• Η πρόσβαση στη διαδρομή του αγώνα, την περιοχή εκκίνησης και τερματισμού δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση σε μη εγκύρως εγγεγραμμένους δρομείς (άτομα χωρίς εμφανή έγκυρο αριθμό συμμετοχής).

• Κάθε συμμετέχων οφείλει να συμπληρώσει με δική του ευθύνη τα στοιχεία που απαιτούνται στο πίσω μέρος του αριθμού συμμετοχής του, είτε αφορούν σε ζητούμενα στοιχεία επικοινωνίας είτε σε προσωπικά ιατρικά δεδομένα.

• Η χρήση ποδηλάτου ή άλλου είδους τροχήλατου μέσου δεν επιτρέπεται κατά τη διάρκεια του αγώνα επί της διαδρομής είτε πρόκειται για δρομέα είτε άλλο συνοδεύον άτομο. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο άμεσα εμπλεκόμενος συμμετέχων αποκλείεται από τον αγώνα και καλείται να αποχωρήσει άμεσα από τη διοργάνωση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις