Ελλάδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ο Απόστολος Λύτρας με ενημέρωσε πριν αναλάβει την 38χρονη στην Κρήτη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την υπεράσπιση της 38χρονης που κατηγορείται ότι πέταξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της ανέλαβε ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος ωστόσο είναι και δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου και αποκάλυψε πως ο Απόστολος Λύτρας είχε ήδη επικοινωνήσει μαζί της και την είχε ενημερώσει για την υπεράσπιση της 38χρονης.

«Είμαι ενήμερη ότι ο κ. Λύτρας θα αναλάβει την υπεράσπιση της συγκεκριμένης κυρίας. Το έχουμε συζητήσει ήδη. Με πήρε ο ίδιος, μου είπε υπάρχει αυτό στο μυαλό μου και θέλω να το συζητήσουμε και έτσι το συζητήσαμε» είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Εγώ του είπα την γνώμη μου, εκείνος μου είπε την δική του και το συμπέρασμα είναι ότι ο κ. Λύτρας είναι δικηγόρος και όλοι στην πορεία τους βρίσκονται στη θέση της υπεράσπισης του θύτη είτε του θύματος. Έχει συμβεί και με άλλους δικηγόρους. Κάθε δικηγόρος οφείλει να κάνει την δουλειά του. Το ξεκάθαρο είναι ότι η επίθεση με βιτριόλι είναι επίθεση ανθρωποκτονίας» πρόσθεσε.

Ωστόσο, έσπευσε να σημειώσει πως: «Θεωρεί ότι υπάρχουν κάποια ελαφρυντικά στην υπόθεση. Για μένα είναι προμελετημένη απόπειρα ανθρωποκτονίας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα : Τους 33 βαθμούς αγγίζει η θερμοκρασία – Βροχές στα ορεινά και άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο
Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ορεινά και στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες
καιρός
Εμφανίστηκαν ως τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ και έκλεψαν 200 χρυσές λίρες και κοσμήματα από ηλικιωμένο ζευγάρι – «Χάθηκαν κόποι μιας ζωής»
«Μου λέει ότι τα χρυσά αντικείμενα κινδυνεύουν γιατί είναι ευάλωτα σε αυτές τις μεταβολές της τάσεως και πιθανότατα να λιώσουν», δηλώνει θύμα απάτης
Περιπολικό