Ελλάδα

Ιωάννα Τούνη: Την ενοχή των κατηγορουμένων πρότεινε η εισαγγελέας στη δίκη για την υπόθεση revenge porn

«Δεν μας νοιάζει αν η Ιωάννα Τούνη πλούτισε σε βάρος του αρνητικού περιστατικού» ανέφερε μεταξύ άλλων η εισαγγελέας στην αγόρευσή της

Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση της απόφασης στη δίκη για την υπόθεση revenge porn που κατήγγειλε η Ιωάννα Τούνη. Λίγο πριν τις 10.00, η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή των δύο κατηγορούμενων. Η επιχειρηματίας και influencer ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα της εισαγγελικής πρότασης μέσα στη δικαστική αίθουσα. Δίπλα της ήταν ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Η εισαγγελέας ανέλυσε το σκεπτικό της, στη δίκη για το revenge porn και ανέφερε: «Το πρόσωπο της παθούσης εισέπραξε πλήθος εξευτελιστικών χαρακτηρισμών και όχι των κατηγορουμένων. Δεν μας νοιάζει αν η Ιωάννα Τούνη πλούτισε σε βάρος του αρνητικού περιστατικού. Δεν είναι αυτό κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους κατηγορούμενους».

Πρόσθεσε μάλιστα πως: «Δεν στοιχειοθετείται αυτό που υποστηρίζει ο δεύτερος κατηγορούμενος, ότι έλειπε. Ο πρώτος είπε ψέματα ότι δεν βρέθηκαν στο σημείο αυτό του beach bar αλλά αλλού. Η Ιωάννα Τούνη υπέστη ζημιά» ανέφερε μεταξύ άλλων η εισαγγελέας.

Το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό το οποίο μαγνητοσκοπήθηκε εν αγνοία της influencer το 2017, όπως υποστηρίζει η ίδια, διακινήθηκε σε τρίτα πρόσωπα και κατέληξε να αναρτηθεί σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Σήμερα, μετά από αρκετές αναβολές και διακοπές, πέφτει η αυλαία με την απόφαση του δικαστηρίου.

Πριν ξεκινήσει η δίκη για την υπόθεση revenge porn, η Ιωάννα Τούνη ανέφερε: «Κάπως δεν το πιστεύω ότι μετά από 9 χρόνια έχουμε φτάσει εδώ. Χαρούμενη νιώθω, γιατί εγώ έχω έρθει εδώ για την αλήθεια. Είμαι πάρα πολύ αγχωμένη. Δεν ξέρω αν θα κατάφερα να κοιμηθώ καθόλου σήμερα. Και είναι και κάπως οξύμωρο που σήμερα είναι Πρωταπριλιά, αλλά εύχομαι και ελπίζω ότι δεν θα υπάρξουνε ψέματα και ότι μόνο η αλήθεια θα λάμψει. Όπως και να έχει, το πιο σημαντικό είναι ότι εμένα ο κόσμος ξέρει, αλλά αυτός που πρέπει να αποφασίσει είναι η έδρα. Και περιμένω» πρόσθεσε η επιχειρηματίας.

Η Ιωάννα Τούνη συμπλήρωσε στο ίδιο πνεύμα πως: «Σίγουρα όλη η διαδικασία είναι δύσκολη και ψυχοφθόρα. Ωστόσο φτάνει στο τέλος της, οπότε είμαι χαρούμενη που κατάφερα και βρίσκομαι εδώ και σήμερα, και ευχηθείτε μου τα καλύτερα».

«Προσπαθώ μέσα στην αίθουσα να είμαι αμίλητη, σοβαρή, και να δίνω τη σοβαρότητα που χρειάζεται. Οπότε κάπως κρατιέμαι, και νιώθω σαν να είναι παγωμένος ο χρόνος κάθε φορά που γίνεται όλο αυτό το πράγμα και βρίσκομαι εκεί μέσα. Φυσικά, στο σπίτι όταν χαλαρώνω βγαίνουν όλα αυτά τα συναισθήματα. Θυμός, λύπη και όλα αυτά. Νομίζω πως είναι ανθρώπινο και δεν έχει να κάνει με το ποιος είσαι. Τα συναισθήματα είναι για όλους κοινά. Παιδιά, πρέπει να μπω μέσα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ» κατέληξε η Ιωάννα Τούνη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Youth Pass: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την οικονομική ενίσχυση – 150 ευρώ ψηφιακή κάρτα για νέους 18-19 ετών
Έως 15 Μαΐου 2026 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο vouchers.gov.gr ή στα ΚΕΠ για οικονομική ενίσχυση χωρίς εισοδηματικά κριτήρια, προς ενίσχυση πολιτισμού, τουρισμού και μεταφορών
Photo of a smiling young couple travelling together by train
Η φρεγάτα «Έλλη» με το anti-drone σύστημα «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» στην Κύπρο
Η μετάβαση της «ΕΛΛΗ» στην Κύπρο για να αντικαταστήσει την «ΨΑΡΑ» εντάσσεται στη συνολικότερη απόφαση Αθήνας και Λευκωσίας να διατηρηθεί σταθερό και αξιόπιστο αποτύπωμα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Μεγαλόνησο
Η φρεγάτα ΕΛΛΗ
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη δίκη των Τεμπών: «Αυτοί που σκότωσαν τα παιδιά, θα έπρεπε να είναι με σκυμμένο το κεφάλι»
«Συγκρούεται ο κόσμος των τεράτων και ο κόσμος των ανθρώπων, θα νικήσουν οι άνθρωποι. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θα νικήσει η δικαιοσύνη», είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Ζωή Κωνσταντοπούλου 6