Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ιόνια Οδός: Τα μεσάνυχτα φέρνουν… αυξήσεις στα διόδια – Πόσο αυξάνονται και πού [Πίνακες]

διόδια Ιόνια οδός
Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi

– Αυξήσεις στα διόδια της Ιόνιας οδού από τα μεσάνυχτα της Κυριακής
– Από 0,05 έως 0,10€ οι αυξήσεις
– Δείτε αναλυτικά τις νέες τιμές

Νέες τιμές στα διόδια στην Ιόνια Οδό από τα μεσάνυχτα της Κυριακής (07.01.2017) προς τη Δευτέρα (08.01.2018). Από τις… 24:01 θα υπάρξουν αυξήσεις στις τιμές των διοδίων, σε συγκεκριμένους σταθμούς όπως ανακοίνωσε η εταιρία Νέα Οδός.

Στους παρακάτω πίνακες αναγράφονται αναλυτικά τα διόδια που θα πληρώνουν οι οδηγοί ανά αυτοκινητόδρομο, σταθμό διοδίων και κατηγορία οχήματος.

Με κόκκινο χρώμα παρουσιάζονται οι τιμές που έχουν αυξήσεις από 0.05€ έως 0.10€ και με μαύρο χρώμα οι τιμές που παραμένουν αμετάβλητες σε σύγκριση με το 2017.

Τα διόδια στη Φθιώτιδα

Αντίρριο – Ιωάννινα

Τα μεσάνυχτα της Τρίτης

Στην Ιόνια Οδό, τα μεσάνυχτα της Τρίτης 9 Ιανουαρίου προς Τετάρτη 10 Ιανουαρίου (ώρα 00:01) θα ξεκινήσει και η λειτουργία του πλευρικού σταθμού Γαβρολίμνης, με τον οποίο και ολοκληρώνεται το σύστημα χρέωσης του αυτοκινητοδρόμου.

Η Νέα Οδός υπενθυμίζει στους οδηγούς που χρησιμοποιούν την Ιόνια Οδό ότι «σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν, οδηγός που πληρώνει διόδια σε μετωπικό σταθμό να πληρώσει ξανά σε πλευρικό σταθμό της ίδιας ζώνης, στο ίδιο ταξίδι. Αντιστοίχως, σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν οδηγός που πληρώνει διόδιο τέλος σε πλευρικό σταθμό να πληρώσει και σε μετωπικό ή άλλον πλευρικό σταθμό της ίδιας ζώνης, στο ίδιο ταξίδι».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις