Ελλάδα

Ηράκλειο: Δύο καρέκλες ήταν η σήμανση για επικίνδυνη λακκούβα στη μέση του δρόμου – Δείτε βίντεο

Η κυκλοφορία γινόταν με δυσκολία, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκοβαν ταχύτητα για να καταλάβουν τι συμβαίνει
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έναν χρηστικό όμως καθόλου προβλεπόμενο τρόπο βρήκαν στο Ηράκλειο για να βάλουν «σήμανση» σε μία επικίνδυνη λακκούβα στη μέση κεντρικού δρόμου της πόλης.

Δεν υπήρξαν κώνοι, ή ταινία σήμανσης, όμως υπήρξαν δύο καρέκλες που πρακτικά κάλυψαν τη λακκούβα στο Ηράκλειο, με στόχο να προειδοποιήσουν οδηγούς και πεζούς και να αποφευχθεί κάποιο ατύχημα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η κυκλοφορία γινόταν με δυσκολία, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκοβαν ταχύτητα για να καταλάβουν αν πρόκειται για έργα ή για καλλιτεχνική παρέμβαση.

 

Η αυτοσχέδια αυτή σήμανση μπορεί να τράβηξε τα βλέμματα, όμως δεν έλυσε το πρόβλημα. Αντίθετα, δημιούργησε επιπλέον δυσκολίες στην κυκλοφορία, καθώς οι οδηγοί προσπαθούσαν να αποφύγουν τόσο τις καρέκλες όσο και τη λακκούβα, χωρίς να συγκρουστούν με άλλα οχήματα.

Η τρύπα στο Ηράκλειο
Photo / creta24.gr
Η τρύπα στο Ηράκλειο
Photo / creta24.gr

Οι κάτοικοι ζητούν την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων υπηρεσιών, καθώς θεωρούν ότι πρόκειται για ένα επικίνδυνο σημείο που θα μπορούσε να προκαλέσει ατύχημα αν δεν αποκατασταθεί άμεσα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στα Μέγαρα: Νύχτα αγωνίας για Κανδήλι, Κρύο Πηγάδι, Άγιο Νεκτάριο και Λούμπα Βιλίων – Αντιπυρικές ζώνες και 112 για εκκενώσεις 4 περιοχών
Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη για να ανοίξουν αντιπυρικές ζώνες πριν ξημερώσει, ενώ οι ισχυροί άνεμοι συνεχίζουν να δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης
Φωτιά στα Μέγαρα
Φραγκούλης για τραγωδία στην Ψάθα: «Έλειψε ο συντονισμός των ελικοπτέρων – Δεν επιτρέπεται να επιχειρούν ταυτόχρονα στο ίδιο σημείο ρίψης νερού»
Ο πραγματογνώμονας αεροπορικών ατυχημάτων Παντελής Φραγκούλης αναλύει τα πρώτα στοιχεία της τραγωδίας και εξηγεί τι, κατά την εκτίμησή του, μπορεί να οδήγησε στη σύγκρουση των δύο πυροσβεστικών ελικοπτέρων
Ελικόπτερο 27
Δολοφονία στην Κυψέλη: Ο 26χρονος σκότωσε την Βρετανίδα επειδή «ήθελε να κάνει τη σύντροφό του χριστιανή» – Η μαρτυρία «κλειδί»
Η σύντροφος του δράστη κατέθεσε στις αρχές ότι ο 26χρονος της αποκάλυψε ότι σκότωσε την Βρετανίδα «επειδή πίστευε πως θέλει να την κάνει χριστιανή»
Η 38χρονη που βρέθηκε νεκρή στην Κυψέλη 15