Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Τι εξετάζουν οι Αρχές μετά από την καταγγελία της 7χρονης για άγριο bullying στο σχολείο της

Ρόδος κακοποίηση ανηλίκου

Νέο περιστατικό άγριου bullying σε σχολείο, αυτήν τη φορά στα Βόρεια Προάστια, ήρθε την πέμπτη (25.05.2023) στο φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικές αρχές διερευνούν ένα περίεργο περιστατικό στα Βόρεια Προάστια, όπου ένα κοριτσάκι 7 ετών φαίνεται να είπε στη μητέρα του ότι είχε πέσει θύμα άγριου bullying μέσα στο σχολείο του. 

Η καταγγελία φέρεται να αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερο προβληματισμό από την ΕΛ.ΑΣ., καθώς το κοριτσάκι, που πήγε μαζί με τη μητέρα του στην αστυνομία, φέρεται να άλλαξε την κατάθεσή του, η οποία έγινε παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα μέσα στο σχολικό ή οικογενειακό περιβάλλον του και το 7χρονο κοριτσάκι να θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του, ενδεχομένως τους φόβους του.  

Όπως αναφέρεται, αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις και από το σχολικό περιβάλλον του παιδιού, από τον διευθυντή αλλά και τους δασκάλους του σχολείου, καθώς και από το οικογενειακό περιβάλλον του 7χρονου, ώστε να διαπιστωθεί εάν ισχύουν τα λεγόμενα του ανήλικου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις