Ελλάδα

Ηράκλειο: Μαθήτρια αποκάλυψε στην ψυχολόγο της ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά – Συνελήφθη ο πατέρας της

Η ανήλικη αποκάλυψε στην ψυχολόγο του σχολείου της τα όσα βίωσε από τον ίδιο της τον πατέρα

Αποτροπιασμό προκαλεί μία νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μαθήτριας γυμνασίου από τον ίδιο της τον πατέρα, σε περιοχή του νομού Ηρακλείου Κρήτης.

Πληροφορίες του Cretalive.gr αναφέρουν ότι η ανήλικη μαθήτρια από το Ηράκλειο φέρεται να άνοιξε την καρδιά της στην ψυχολόγο του σχολείου για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη με αποτέλεσμα η λειτουργός να απευθυνθεί στις αρχές.

Ο 40χρονος πατέρας του κοριτσιού συνελήφθη την Παρασκευή (14.02.2025) στο πλαίσιο του αυτοφώρου για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής απειλής, ωστόσο το υπόβαθρο της υπό διερεύνησης υπόθεσης είναι πολύ πιο σοβαρό, σοκαριστικό και «σκοτεινό».

Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι σε βάρος του πατέρα έχει ασκηθεί κακουργηματική ποινική δίωξη και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σήμερα η επιχείρηση εξουδετέρωσης της οβίδας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που βρήκαν παιδιά σε οικοδομή στην Πεύκη
Αποκλεισμένη η περιοχή - Τις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί οργανωμένη επιχείρηση απομάκρυνσης και εξουδετέρωσης από εξειδικευμένο κλιμάκιο του Τμήμα Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς
Οβίδα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στην Πεύκη
Κύκλωμα απάτης στον ΕΦΚΑ: Νέοι διάλογοι «φωτιά» ανάμεσα σε λογιστή και «αχυράνθρωπο» – «Δεν ξέρεις άλλο λαμόγιο;»
Τα μέλη του κυκλώματος τουλάχιστον από τα τέλη του 2018 προχωρούσαν στη σύσταση εικονικών εταιρειών και μέσω αυτών εξαπατούσαν το Δημόσιο με εικονικά τιμολόγια
ΕΦΚΑ - Κύκλωμα με απάτες