Ελλάδα

Ηράκλειο: Πανικός με μολότοφ σε στρατιωτικό αεροδρόμιο!

Όπως ανακοίνωσε το γενικό επιτελείο αεροπορίας, άγνωστοι πέταξαν το πρωί 17 βόμβες μολότοφ...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

στην 133 σμηναρχία μάχης στο Καστέλι, διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο Καλλικράτης. Οι δράστες, κατάφεραν να πλησιάσουν το στρατιωτικό αεροδρόμιο και έριξαν μέσα τις βόμβες μολότοφ. Στη συνέχεια φώναξαν συνθήματα κατά του σχεδίου Καλλικράτης και κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Εντός του στρατοπέδου προκλήθηκε χάος. Οι μολότοφ δημιούργησαν μεγάλες εστίες φωτιάς και αμέσως σήμανε συναγερμός. Ευτυχώς κανένας από τους άνδρες που υπηρετούν δεν έπαθε τίποτα ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του γενικού επιτελείου αεροπορίας, από τη φωτιά δεν προκλήθηκαν ζημιές.

Η επιτροπή αγώνα του δήμου, που πριν από λίγες μέρες, είχε αποκλείσει την 133 σμηναρχία μάχης, ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τους δράστες της επίθεσης.

 

Η Ελληνική Αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα 48 κειμήλια που γύρισαν στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία μετά από 109 χρόνια – Στη Σόφια τα οστά του Τσάρου Σαμουήλ
Τα κειμήλια θα εκτεθούν στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού έως τις 5 Νοεμβρίου 2026 κι ακολούθως, θα παραδοθούν στις Ιερές Μονές Τιμίου Προδρόμου Σερρών, Εικοσιφοινίσσης και στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης
ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ